Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon
Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver
Ingredienser:
Pris: 40-60 kr.
til 4-6 personer
2-3 gulerødder
2 små løg
800 g. oksekød i tern
8-9 spsk. mel
salt
peber
paprika
50 g. margarine
2-3 laurbærblade (kan undlades)
6-8 dl vand
kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 30 kr.
til 4-6 personer
1 stk fennikel
1 spidskål
1 lille bundt persille
½ dl sorte sesamfrø
lidt limesaft og olivenolie
salt og peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4-6 personer
1 pose babyspinatblade
1 lille bakke champignon
2 fed hvidløg
1 bakke bacon i tern
3-4 plader butterdej
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
2 stk. Svinemørbrad
30g smør
1 Løg
4 fed Hvidløg
4 dl Rødvin
2 dl Bouillon
5 tsk. Basilikum
5 dl piskefløde
Salt og Peber
Ingredienser:
til 4-6 personer
ca 200 g fintsnittet kinakål
ca 300 g fintsnittet rødkål
1 lille porre
1 grapfrugt
4-6 figner
20 g hasselnødder
Marinade:
3 spsk citronsaft
3 spsk vand
1 spsk olie
½ tsk salt
groft kværnet peber
Ingredienser:
til 4-6 personer
1 lille blomkål
100 g. bacon
2 tomater
100 g. ærter
3 æg
Sovs:
30 g. magarine
20 g. mel
2 dl. urtevand
2 dl. mælk
1 æggeblomme
Desuden:
5 stilke persille
salatblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 4-6 personer
En Coulottesteg
1 fed Hvidløg
Salt, peber og paprika
2 kg. kartofler
Olie
Basillikum eller provancekrydderi (kun til kartoflerne)
Tilbehør:
Knorrs krydret beanaisesovs
Grøntsager efter smag eller salat
Hvidløgsflutes
Ingredienser:
Pris: kr.ca.100
til 4-6 personer
Ca. 1000g. kylling
2 peberfrugter
2 banner
3-5 dl. piskefløde
2-3 fed hvidløg
chilli (efter behag)
1-1/2dl mango chotney
salt.
Ingredienser:
til 4-6 personer
150 g rejer
1 dl fine asparges fra dåse
½ dl grønne ærter
Dressing:
2 spsk let mayonnaise
½-1 dl fromage frais
1 tsk tomatpure
lidt citronsaft
lidt paprika
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 4-6 personer
2-2½ Kg. Nakkekam m. svær
2 gl. hvide kartofler
2½ kg kartofler
Mælk til sovs
Jævning til sovs
Kulør til sovs
evt. bullionterning til sovs
1 gl. rødkål
sukker (til de brune kartofler)
smør (til de brune kartofler)
salt peber
2 lauerbærblade
6 nelliker
evt. ½ løg
1 øl til affedtning af sværene
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
til 4-6 personer
2 kg. kartofler (eller 2 poser frosne kartofler i skiver)
2 dåser koncentreret tomat pure
1 dåse hakkede tomater i chilli
1 stort løg
½ l kaffe/madlavnings fløde
Hvidløg efter behag
salt, peber og basillikum efter behag
Ingredienser:
til 4-6 personer
600 G. hakket kalv og flæsk
2 æg
3 spsk. mel
2 spsk. havregryn
3 tsk. salt
2 tsk. peber
1 spsk. paprika
1 tsk. chili
Mælk, ca. ½ l.
2 løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
ca. 600 G Hakket oksekød
3-4 hele pølser (skæres ud)
1 stort løg (rødløg kan også bruges)
1 rød peberfrugt (kan undlades)
½ lille tsk. groft chili
paprika
salt og peber (efter behag)
1 ds. hakkede tomater (efter eget valg)
ca. ½ l. vand
1 boulionterning
½ lille ds. koncentreret tomatpuré
1 ps. revet ost
2 pk. minimum frisk pasta (andet frisk pasta kan bruges)
Revet ost
Ingredienser:
til 4-6 personer
2 tsk. grønne peberkorn fra dåse
okse-, kalve eller kyllingekød
1 1/4 dl hønsebouillon
1 1/4 dl piskefløde
2 æggeblommer
2 tsk. cognac
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2timer
til 4-6 personer
1-11/2kg nakkekam uden spæk.
250gr. champion, 2 løg, 2spsk rasp,
2 spsk smør, 1 spsk mel, salt, peber, timian,4dl.boulion, 1 bæger cremefraise.
Ingredienser:
til 4-6 personer
Kødsauce:
500 g hakket oksekød
1 løg
1 gulerod
1 tsk olie
1 ds. flåede hakkede tomater
70 g tomatkoncetrat
1 dl bouillon
1 fed hvidløg
salt og peber
Ostesauce:
200 g hytteost
2 æg
2½ dl mælk
250-300 g frisk lagsagneplader el. 200 g tørret lagsagneplader
½ tsk olie
50 g revet gratineringsost
2 spsk rasp
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4-6 personer
1 kylling, ca. 1500g
ca. 2 liter vand
suppeurter (gulerod, porre, persillerod)
salt
8-10 hele peberkorn
2 løg
50-60 g smør
1-2 spsk karry
4-5 spsk mel
kyllingesuppen (det vand kyllingen er kogt i)
2½ dl fløde 13%
timian
1 laurbærblad
1 syrligt æble
salt, peber
5-6 skiver bacon
Ingredienser:
til 4-6 personer
2½ dl ymer
2½ dl creme fraiche
1-2 spsk revet chalotteløg
2 tsk groft salt
1/4 tsk hvid peber
1-2 tsk sød sennep
1 tsk citronsaft
3/4 kg små kogte kartofler
3 spsk klippet persille
2 spsk klippet purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
til 4-6 personer
2 kg. kartofler eller 2 poser frosne kartofler i skiver
1 stort løg
½ bundt porrer
½ - 1 l madlavnings eller kaffefløde
1 stort fed knust hvidløg
groft chilli
hvidløgspulver
provence krydderi
salt og peber
Ingredienser:
til 4-6 personer
25O g champignon
2 spsk. citronsaft
1/2 dl jomfruolivenolie
1/2 dl fintsnittet purløg
salt og hvid kværnet peber
1/2 L Romaine salat,plukket i mindre stykker
4 store blade Raddichio salat i mindre stykker
1OO g grønne asparges
40 g soltørrede tranebær
Ingredienser:
til 4-6 personer
100g hvide bønner
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 L hønsabouillon
2 porre
2 stilke bladselleri
1 stor kartoffel
1 lille squash
100g grønne bønner
50g pasta
1 potte frisk basilikum
havsalt & friskkværnet sort peber
Harissa:
2 røde peberfrugter
2 tsk knus chili med hvidløg ( xing fu )
1 spsk olivenolie
havsalt & friskkværnet sort peber
Ostetoast:
3 skiver ristet toastbrød uden skorpe
80g flødeost naturel
1 fed knust hvidløg
1 spsk hakket persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
1 pose frosne kartofler i skiver eller 1 kg. alm. kartofler.
800 G. Hakket magert oksekød
2 løg
2 peberfrugter
6 pølser
1 ds. hakket tomat m. chili
1 ds. koncentreret tomat
1 pose revet ost
vand til sovsen
meljævning til sovs
Salt, peber, paprika, Hvidløgspulver
Olie til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 4-6 personer
1-2 løg
1 kg oksefars
salt og peber
1 dåse pure
½ l fløde
1 pose revet ost
500-700 g nudler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4-6 personer
500g hakket oksekød
150g pasta skruer eller spagetti
lidt salt
lidt peber
+allround krydderier
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
ca. 250g pastaskruer
500g hakket oksekød
200g revet ost
evt. tomatsauce og "Season All"-krydderier.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ??:?? (8 timer)
til 4-6 personer
5 æggeblommer (str. mellem)
170 g sukker (ca. 2 dl)
1 dl pistaciemasse
1/2 liter piskefløde
5 æggehvider (str. mellem)
Pynt: Kiwifrugt.
Ingredienser:
til 4-6 personer
250 g hvedemel
125 g smør
1 dl vand
1 løg
4 porre
olie
2 dl fløde
2 æg
1 spsk hakket merian
50 g mozzarella
Ingredienser:
til 4-6 personer
250g rejer
1 dåse tun
1 salathovede
lidt citronsaft
Dressing:
1 dl piskefløde (let pisket)
1 dl creme fraiche
salt og peber
HP sauce
chilisauce
tomatpuré
dild til pynt
citronskiver til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 65
til 4-6 personer
1000 g Roastbeef
6 store kartofler
4 gulerødder
1 lille aubergine
1 squash
1 stort løg
1 porre
Salt, peber, groft chili, paprika, hvisløgspulver, bassilikum
Oliven eller raps olie
2 breve Knorrs beanaise til sovs
Minimælk til sovs
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 4-6 personer
4 rå rødbeder
4-6 friske figner
Saft fra en halv citron
Feta ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min
til 4-6 personer
2 store rå rødbeder
3 store madæbler (eks.Belle de Boskop)
1 stk. peberrod ca. 6 cm
1,5 dl creme fraiche 18% el. mager fromage frais
1 bdt. kruspersille
salt/sukker
Ingredienser:
til 4-6 personer
2 skiver kogt skinke
1 rød eller grøn peberfrugt
100 g mild ost
agurk
1 tomat
et par salatblade
Salatsauce:
50 g mayonnaise
1 bæger creme fraiche
(ca. 2 dl)
salt, peber
sennep
citronsaft
Ingredienser:
til 4-6 personer
300g mascarpone
1 lagkagebund
2 cl. skovbærlikør eller Eua de Vie De Fraises
1 lille glas andet likør
2 tsk mandelekstrakt
300g jordbær
200g hindbær
120g flormelis
4 æggehvider
Ingredienser:
til 4-6 personer
1 liter vanille flødeis
2 dl piskefløde
Ingredienser:
til 4-6 personer
1 svinekam
9 dl rødvin
6 dl soya
6 fed hakket hvidløg
1 stort grofthakket rødløg
4 hele stærke chili
2 tsk salt
2 tsk oregano
2 tsk røget paprika
1 tsk chilipulver
2 tsk stødt kommen
20 stk tørrede aprikoser.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60-80
til 4-6 personer
2 svinemørbrad eller 1 stor (6-8 koteletter kan også anvendes)
1 pk. bacontern
2 porrer
1 peberfrugt
3 forårsløg
1 løg
soltørrede tomater
½ lille glas rød eller grøn pesto
½ liter creme fine madlavningsfløde
2½ dl. vand
Revet ost
Krydderier: Salt, peber, paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 4-6 personer
2/3 dl persille
2 spsk olivenolie
2 fed presset hvidløg
1 stort hk løg
1 gulerod i tern
1 stilk selleri i skiver
500 g hk oksekød
5 dl oksebouillon
3,75 dl rødvin
1 tsk sukker
2 dåser hk tomater
revet parmesanost
salt/peber
500 g spaghetti
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 4-6 personer
4 syrlige æbler
2 æg
2 dl Sukker
100 g smør eller margarine
1 dl hvedemel
2½ dl kokosmel
smør eller margarine til formen