Ingredienser:
til 8 pers.
500 gram mørk chokolade
3 dl. piskefløde
6 spsk. cognac
1 dl creme fraiche 38 %
2 dl. piskefløde
½ spsk vanillesukker
1-2 ananas
1 bakke jordbær
2 kiwifrugter
400 gram blå og grønne druer
100 gram valnøddekerner
1 banan
Ingredienser:
til 8 pers.
1/2 kg. rå marcipan
200 g. flormelis
1 æggehvide.
Ingredienser:
til 8 pers.
1 dåse ananas ringe
ca. 5- stk. kyllingebryst filetter
1/2 tube god mayonaise ( des tynde metaltuber-eks. gråsten)
2 dl. cremefraiche
1 dåse aspargessnitter
1 glas champignon i skiver
lidt vand fra asparges dåsen
salt - peber
krølsalat
8 stk. cherrytomater
purløg til pynt
1/2 pk. sliced bacon
flutes som tilbehør
Ingredienser:
til 8 pers.
40 friske blåmuslinger
hvidvin
frisk timian
salt
1 dl. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 spsk. koldt vand
1/2 dl. finthk. persille
2 finthk. hvidløg
1/2 dl. finthk. valnødder
salt og friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t.
Pris: 75 kr.
til 8 pers.
200 g margarine,
200 g sukker,
3 æg,
200 g mel,
1 tsk. bagepulver,
100 g rosiner,
100 g figner,
100 g dadler,
50 g hasselnødder el. mandler,
50 g syltede appelsinskal,
3 spsk. sherry
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
til 8 pers.
1 1/4 dl mælk
4 skiver sandwichbrød
700 g. hakket oksekød
700 g. hakket svinekød
2 små finthakkede løg
6 fed knust hvidløg
1 1/2 dl. chilisauce (ikke for stærk)
1/4 dl. hakket persille
1 1/4 dl. revet parmasan
2 sammenpiskede æg str. L
salt/peber
1 dl. chilisauce til pensling (ikke for stærk)
Ingredienser:
til 8 pers.
2 kyllinger à 1000 gram
3 spsk. mel
1 1/2 tsk. salt
1 spsk. karry'
Marg. til stegning
Til Karrysaucen:
1 stort løg
10 skiver røget bacon
1-2 spsk. karry
2 spsk. mel
1 stort syrligt æble
2 spsk. tomatpuré
3 dl. bouillon
1 lille ds. ananas ca. 175 gr.
1-2 spsk. citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.4 timer
Pris: kr.Dyr
til 8 pers.
Browniebund : 85 g Valnødder. 85 g Hasselnødder. 100 g Chokolade . 100 g Smør. 2 Æg. 100 g Sukker. 1 tsk. Vanilie. 1/2 tsk. Bagepulver. 50 g Mel.
Jorbærmousse : 2 1/2 dl Piskefløde. 4 Blade husblas. 275 g Jorbær. 125 g Sukker. 1 tsk. Vanilie. 1 1 /4 dl Youghurt natural. En smule jordbærsaft.
Pynt : Friske jorbær og mokkaperler. ( Santa maria krydderier )
Ingredienser:
til 8 pers.
125 smuttet og fint hakket mandler
210 g mel
65 g sukker
1 æg
3/4 dl rasp olie
2 spsk smeltet smør
2 spsk rasp
250 jordbær
1 glas ribsgele
50 g smeltet chokolade (kan undværes)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 40 min.
til 8 pers.
500 g spinat
1 kg. hakket kyllingekød
1 fed hvidløg, knust
425 g hakkede dåsetomater
125 g tomatkoncentrat
1,25 dl tomatsauce
1,25 dl hønsebouillon
12 forkogte lasagneplader
Ostesauce
60 g smør
40 g hvedemel
6 dl mælk
125 g revet cheddarost
Ingredienser:
til 8 pers.
2 limefrugter
2 spsk. honing
4 spsk. ananassaft
1 ltr. piskefløde
200 gr. sukker
8 past. æggeblommer
Ingredienser:
til 8 pers.
4 stk. kylling brystfileter i strimler uden skind og ben ”Gai”
2 te ske vegetabilsk olie ”Nam Man” (Shop Asia)
2 stilke hakket citrongræs ”Da kai” (Shop Asia)
1¼ dl kokosmælk ”Nam ma pao” (Shop Asia)
2 spise ske limesaft ”Nam ma nau” (Shop Asia)
3 spise ske snittet, frisk basilikum ”Hor la pau” (Shop Asia)
3 spise ske sød Thai chili sauce ”Nam diim gai” (Shop Asia)
6 forårsløg i skrå skiver ”Don horm” (Shop Asia)
2 spise ske hakket, frisk koriander ”Pak Tie” (Shop Asia)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min.
til 8 pers.
1 Stor æggeblomme (pasteuriseret)
1 Spsk. Dijon sennep
Salt efter behag
1 Spsk hvidvinseddike
1 Spsk citronsaft
280 ml jordnøddeolie
280 ml olivienolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min. + hævetid & ovntid
Pris: 50 kr.
til 8 pers.
500 g mel,
200 g margarine,
50 g gær,
2 dl mælk,
2 æg,
125 g sukker,
1 tsk kardemomme
Fyld:
100 g smør,
2 spsk flormelis,
1 tsk vanilliesukker,
drys 1:
50 g rosiner,
50 g sukat,
drys 2:
lidt grof hakkede mandler el. mandelflager,
lidt groft sukker
Ingredienser:
til 8 pers.
300 g rejer
2 julesalat
2 spsk friskhakket dild
DRESSING:
2 dl creme fraiche
1 dl piskefløde
4 spsk tomatketchup
3 tsk sød chilisauce
1/4 tsk groft salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min.
til 8 pers.
1 1/2-2 Fed hvidløg
1 Lille håndfuld kapers
1 Lille håndfuld syltede agurker
6 Ansjosfileter
2 Store håndfulde bredbladet persille, plukket
1 Bundt frisk basilikum, plukket
1 Håndfuld frisk mynte, plukket
1 Spsk dijon sennep
45 Ml rødvinseddike
ca. 180 Ml/8 spsk af din bedste olivienolie
salt og friskkværnet peber
Ingredienser:
til 8 pers.
2 spsk. smør
2 spsk. olivenolie
4 snittede løg
3 snittede porrer ( kun det hvide af porren )
2-3 fed finthk. hvidløg
5 stilke fintsnittet blegselleri
friskkværnet peber
2 kg. velmodne bøftomater, skoldede, flåede og udkernet
2 spsk. tomatpuré
1 1/2 tsk. havsalt
2 tsk. sukker
lidt reven muskatnød
1 1/2 ltr. hønsefond
1 bakke frisk basilikum