opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Julepostei

Julepostei

Julepostei
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(37)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.853
Visninger
157
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g svinelever
250 g spekk
1/2 løk
1 dl hvetemel
2 ansjosfileter
2 egg
1 dl fløte
1 dl kraft fra spekk, kjøtt og lever (må siles)
2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts malt ingefær
1 ts timian


SÅDAN GØR DU
1. skær lever og spekk i terninger, ha over i en kjele med kokende vann. La det småkoke i ca. 10 minutter. 2. Ha lever, spekk og de andre ingrediensene, bortsett fra fløte og kokekraft, i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet i noen få sekunder. Senk til ca. halv hastighet mens du sper med kraft og fløte. Øk hastigheten og bland godt. 3. Smør en ildfast form som rommer ca. 1 1/2 l. Hell over farsen. 4. Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175° C i ca. 1 time. For å vœre sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetemperatur på 76° C
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Julepostei opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Julepostei fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Julepostei, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Mælkesnitter     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Let æggekage med revet ost og bacon     Grillet vildt dyrekølle     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse      Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Marinade til kyllingfilet     Mørbradgryde m. ris     Ribssaft     Absolut bedste BBQ marinade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Blødende chokoladekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]