opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Julepostei

Julepostei

Julepostei
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(37)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.982
Visninger
159
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g svinelever
250 g spekk
1/2 løk
1 dl hvetemel
2 ansjosfileter
2 egg
1 dl fløte
1 dl kraft fra spekk, kjøtt og lever (må siles)
2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts malt ingefær
1 ts timian


SÅDAN GØR DU
1. skær lever og spekk i terninger, ha over i en kjele med kokende vann. La det småkoke i ca. 10 minutter. 2. Ha lever, spekk og de andre ingrediensene, bortsett fra fløte og kokekraft, i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet i noen få sekunder. Senk til ca. halv hastighet mens du sper med kraft og fløte. Øk hastigheten og bland godt. 3. Smør en ildfast form som rommer ca. 1 1/2 l. Hell over farsen. 4. Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175° C i ca. 1 time. For å vœre sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetemperatur på 76° C
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Julepostei opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Julepostei fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Julepostei, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pastaret i fad     Madbrød med rosmarin     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Olivensnegle     kyllingelår med rasp i friture     Abrikos-Chokolade lagkage.     Lammekølle med kartofler i fad     Færøsk æblekage     Tyrkisk suppe     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Fersken suppe (den er genial)     Quinoa salat med cherrytomater, majs og forårsløg     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fiskeret med broccoli og rød peber.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]