opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ritas Mønske Klejner

Ritas Mønske Klejner

Ritas Mønske Klejner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(251)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Ritas Mønske Klejner
14.523
Visninger
162
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 19.02.2018 Ritas Mønske Klejner var dagens opskrift den 19.02.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kop fløde (tekop)
1 kop vand
250 g blødt smør
2 æg
2 spkf. sukker
ca. 700g mel
½ tsk bagepulver




SÅDAN GØR DU
Samtlige ingredienser blandes og derefter æltes de sammen. Dejen skal være lidt "våd", ellers bliver klejnerne tørre. Dejen tildækkes og skal hvile en ½ time. Derefter deles den i 3 portioner og rulles ud og snoes til store klejner. Læg hver portion færdiglavede klejner på en middagstallerken. Sæt en gryde over med palmin (eller lign.) og kog klejnerne heri. Palminen er klar, når det syder rundt om en tændstikke. Kom ikke for mange klejner i gryden ad gangen, da temperaturen så bliver for lav.
SERVERING
Min mors klejner er sprøde og bløde, og jeg synes de smager bedst lune med lidt gelé til. De er velegnet til at fryse. Så man tager blot det antal op af fryseren, man skal bruge, og luner dem i ovnen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

jens
21.12.2017, 18:19
dem kaldte min mor vridefidder,, vores mønske klejner kom i palmin og lignede en pude, hvor vi prikkede et hul til gele.
 
Denne gode opskrift på Ritas Mønske Klejner med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ritas Mønske Klejner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Charlotte russe     Nemme flûtes     Fondue     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Hummersuppe     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Helstegt Oksestriploin     Skinke, porre tærte     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]