Pisk det bløde smør med sukkeret og pisk derefter et æg i ad gangen. Sigt mel, bagepulver og vanillesukker i og pisk ved laveste hastighed, til det er en ensartet masse.
Tegn 3 cirkler efter en stor tallerken på bagepapir og drys papiret med sukker. Smør herefter massen på cirklerne med en dejskraber eller en paletkniv, sørg for at blive indenfor stregen, så de bliver ens. Bages herefter i ca. 10 min. ved 220 grader.
Ønskes en kage til 12 pers laves dejen af 350g mel, 350g smør, 350g sukker, 7 æg 1 stor tsk bagepulver og 1 stor tsk. vanilie.Der laves så rektangulære bunde i stedet, ved at smøre massen ud på sukker drysset bagepapir på 1½ hele bageplader. Når bundene er bagt, deler man den hele plade over i to rektangulære bunde og den 3 bund er så på den sidste bageplade. De bages ved 220 grader i ca. 10 min.
lægges sammen med creme, flødeskum og bær som man ønsker.