2 kyllinger af 1 kg, 3 spsk. mel, 2 tsk. salt, 1 spsk karry, smør el. margarine, 1 rødt æble el. 1 ds.ananas.
Karrysauce: 1 stort løg,10 sk. bacon,1-2 spsk.karry,2 spsk. mel,1 stort syrligt æble,2 spsk.tomatpurè, 3 dl.bouillon,1 ds.ananas i terninger.
Begynd med saucen,så den er klar,når retten skal sættes i ovnen. Skræl og hak løget. Skær baconen i strimler. Svits løg og bacon sammen et par min. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland mel og tomatpurè i. Tilsæt bouillon og væden fra ananasen og lad det koge sagte i ca. 10 min.Smag til med salt og kom ananasterningerne i.Del kyllingerne i portionsstykker.Bland mel,salt og karry i en platikpose.Læg nogle kyllingestykker ad gangen i posen,ryst den så melblandingen helt dækker stykkerne.Gør det samme med resten af stykkerne.Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet og læg dem over på et ovnfast fad efterhånden. Hæld karrysaucen over.Sæt retten i ovnen i ca.35 min. ved 200 gr.Garnèr fadet med ananasringe eller små æbleskiver.
Både rød -og hvidvin passer fint til denne ret. Servèr med løse ris. Retten kan laves i forvejen og varmes i ovnen 1/2 time før den skal spises.