Sæt kartoflerne over kog i 15-20 minutter, alt efter størrelse, sammen med ca. 1 tsk. salt og saften fra den ene halvdel af limen. (Limesaften hjælper til at holde kartoflerne sprøde)
Mens kartoflerne koger blander du creme fraiche og ylette med det resterende limesaft, finthakket hvidløg, og smager til med salt, peber og paprika. Passer ca. med en halv tsk. salt, og 2 knivspidser peber og paprika.
Stil på køl indtil det skal bruges.
Skær kartoflerne i store tern og put dem i en skål til afkøling, enten i køleskab, eller fryser.
Når de er kolde, så tilsæt dressingen. Tag lidt af gangen, så det ikke bliver for smattet.
Tilsæt herefter parmesan og bland forsigtigt.
Skær spinatblade i "chiffonade" stil, så de bliver til lange strimler og vend dem rundt i salaten.
Smag til med salt og peber
Stil på køl i et par timer.
Serveres som et lækkert supplement til alt godt fra grillen, og gerne med en kold øl til.
Resterende dressing fungerer godt som dip!