opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kartoffelsalat med Spinat og Parmesan

Kartoffelsalat med Spinat og Parmesan

Kartoffelsalat med Spinat og Parmesan
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(157)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kartoffelsalat med Spinat og Parmesan
8.837
Visninger
134
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg Nye kartofler (Aspargeskartofler er fortrukket)
2,5 dl Creme Fraiche 18%
4 Spsk Ylette
1 Lime
3 Fed Hvidløg
1-3 Spsk Groft Revet Parmesan
10 Spinatblade
Groft salt, peber og paprika


SÅDAN GØR DU
Sæt kartoflerne over kog i 15-20 minutter, alt efter størrelse, sammen med ca. 1 tsk. salt og saften fra den ene halvdel af limen. (Limesaften hjælper til at holde kartoflerne sprøde)

Mens kartoflerne koger blander du creme fraiche og ylette med det resterende limesaft, finthakket hvidløg, og smager til med salt, peber og paprika. Passer ca. med en halv tsk. salt, og 2 knivspidser peber og paprika.
Stil på køl indtil det skal bruges.

Skær kartoflerne i store tern og put dem i en skål til afkøling, enten i køleskab, eller fryser.
Når de er kolde, så tilsæt dressingen. Tag lidt af gangen, så det ikke bliver for smattet.
Tilsæt herefter parmesan og bland forsigtigt.
Skær spinatblade i "chiffonade" stil, så de bliver til lange strimler og vend dem rundt i salaten.
Smag til med salt og peber

Stil på køl i et par timer.
SERVERING
Serveres som et lækkert supplement til alt godt fra grillen, og gerne med en kold øl til.
SPARERÅD
Resterende dressing fungerer godt som dip!
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kartoffelsalat med Spinat og Parmesan med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grill opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kartoffelsalat med Spinat og Parmesan, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Skinke, porre tærte     Røræg i ovn     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pirogger med oksekød     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]