opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Verdens bedste brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(436)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Verdens bedste brød
78.979
Visninger
1.059
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 1
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Et virkelig sprødt og lækkert brød helt fantastisk med hjemmelavet marmelade og smør.

var dagens opskrift Verdens bedste brød var dagens opskrift den 09.03.2018

DU SKAL BRUGE
Med surdej:
700 gr. mel
4 dl. vand
2 tsk salt
4 dl. surdej

med gær istedet for surdej:
625 gr. mel & ½ l. vand og en tsk gær samt 2 tsk salt

Surdej opskrift: (konsistens mellem pandekagedej og tandpasta)
2 dl. vand
2 dl. mel
1 tsk. salt
½ tsk honning (kickstarter så surdejen gære)
Lægges i en lukket beholder natten over i stue temperatur ca. 20-22 grader.


SÅDAN GØR DU
Tag en stor skål bland, surdej, vand & salt og til sidst mel. (konsistens lidt vådere en normalt brød)

Stil nu dejen under låg ved stue temperatur i ca. 8-12 timer

Tænd ovnen på 250 grader
Sæt en gryde med låg ind i ovnen i ca. 30 min.
Dejen hæles ud på et bord med mel og foldes ind mod midten 4 gange og derefter lægges dejen ned i gryden og lad bage i 30 min. og derefter 20 min. uden låg.

Klar til servering.

Se video'en til højre da opskriften kan drille lidt hvis man gør noget forkert.

Har kun prøvet opskriften en gang så skriv gerne en kommentar hvis du har rettelser.
Verdens bedste brød - 10055-DSC_0514.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jens Oluf Bundgaard
01.08.2013, 15:02
Jeg er vild med det brød. Bruger ½ gram gær og lidt honning (hvis jeg husker det) til surdejen. Bager le creuset stegeso eller en vokgryde til brødet. Skønt brød. Har også brugt dejen til flütes bagt på varm plade. 4 dejlige flütes 25 min ved 200 g, 15 min ved 225 grader.

Bruger billede
Tanja & Thor
31.10.2012, 10:42
Hvilke andre gryder en le creuset gryder kan man bruge?

Bruger billede
Katrine A.
29.10.2012, 15:44
Så kan du bare bruge gær istedet for surdej

Mette
09.04.2012, 15:59
Kan man undlade honning i denne her opskrift?

Mette
09.04.2012, 11:12
Kan man undlade honning i denne her opskrift?
 
Denne gode opskrift på Verdens bedste brød med billede & video fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Verdens bedste brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Banan - Squashkage     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Blommetrifli     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Gulerodskage (Rå)     Blommelikør     Bedstemor Ands æbletærte II     Tunmousse      Helstegt grillet oksefilet     Pirogger med oksekød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Kongens waldorfsalat     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]