opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Verdens bedste brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(436)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Verdens bedste brød
74.585
Visninger
1.021
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 1
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Et virkelig sprødt og lækkert brød helt fantastisk med hjemmelavet marmelade og smør.

var dagens opskrift Verdens bedste brød var dagens opskrift den 09.03.2018

DU SKAL BRUGE
Med surdej:
700 gr. mel
4 dl. vand
2 tsk salt
4 dl. surdej

med gær istedet for surdej:
625 gr. mel & ½ l. vand og en tsk gær samt 2 tsk salt

Surdej opskrift: (konsistens mellem pandekagedej og tandpasta)
2 dl. vand
2 dl. mel
1 tsk. salt
½ tsk honning (kickstarter så surdejen gære)
Lægges i en lukket beholder natten over i stue temperatur ca. 20-22 grader.


SÅDAN GØR DU
Tag en stor skål bland, surdej, vand & salt og til sidst mel. (konsistens lidt vådere en normalt brød)

Stil nu dejen under låg ved stue temperatur i ca. 8-12 timer

Tænd ovnen på 250 grader
Sæt en gryde med låg ind i ovnen i ca. 30 min.
Dejen hæles ud på et bord med mel og foldes ind mod midten 4 gange og derefter lægges dejen ned i gryden og lad bage i 30 min. og derefter 20 min. uden låg.

Klar til servering.

Se video'en til højre da opskriften kan drille lidt hvis man gør noget forkert.

Har kun prøvet opskriften en gang så skriv gerne en kommentar hvis du har rettelser.
Verdens bedste brød - 10055-DSC_0514.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jens Oluf Bundgaard
01.08.2013, 15:02
Jeg er vild med det brød. Bruger ½ gram gær og lidt honning (hvis jeg husker det) til surdejen. Bager le creuset stegeso eller en vokgryde til brødet. Skønt brød. Har også brugt dejen til flütes bagt på varm plade. 4 dejlige flütes 25 min ved 200 g, 15 min ved 225 grader.

Bruger billede
Tanja & Thor
31.10.2012, 10:42
Hvilke andre gryder en le creuset gryder kan man bruge?

Bruger billede
Katrine A.
29.10.2012, 15:44
Så kan du bare bruge gær istedet for surdej

Mette
09.04.2012, 15:59
Kan man undlade honning i denne her opskrift?

Mette
09.04.2012, 11:12
Kan man undlade honning i denne her opskrift?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Verdens bedste brød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Verdens bedste brød med billede & video fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Verdens bedste brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Kvædemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Mælkesnitter     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldaws æbleflæsk.     Kold melonsuppe     Pastaret i fad     syltede pærer     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Karbonader i fløde/porre sauce     Tunmousse      Hakket Oksekød med Hvidkål     Nem Æbletærte!     Laks med citrus(grilkrydderi) med blomkål og broccolïmos     Mørbradgryde m. ris     Græske frikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]