opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vaniljebudding

Vaniljebudding

Vaniljebudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(195)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vaniljebudding
15.656
Visninger
159
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 11.10.2013 Vaniljebudding var dagens opskrift den 11.10.2013



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
0,25 l mælk
75 g sukker
0,5 vanilje stang
3 æggeblommer (det er bedst at bruge pasteuriserede)
6 blade gelantine (husblast)
0,5 l piskefløde, letpisket


SÅDAN GØR DU
Mælken, 50 g sukker og vaniliemarven koges op. Æggeblommer røres sammen med de 25 g sukker og halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til creme-konsistens over svag varme. Cremen tilsættes den udblødte gelantine, sigtes og afkøles. Den letpiskede fløde vendes (ikke piskes) i den afkølede creme, hvorefter den fyldes i forme og sættes på køl.

Gelantine:
De 6 blade gelantine lægges i blød i KOLDT vand og bliver liggende til de er bløde. Derefter tager man den op og presser den fri fra vand (med hænderne). Man lægger en glasskål ned i en gryde med varmt vand og lægger gelantinen ned i skålen. Man varmer stille og roligt vandet op så gelantinen smelter. Pas på at vandet ikke koger. Når gelantinen er smeltet er den klar til brug.
SERVERING
Budingen anrettes og dekoreres med flødeskum og evnt. garniture.
SPARERÅD
Budingen er også god dagen efter.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anne Birgitte Bichel
03.01.2018, 14:59
Det hedder gelatine, ikke gelantine.

Anne Birgitte Bichel
03.01.2018, 14:58
Det hedder gelatine, ikke gelantine.
 
Denne gode opskrift på Vaniljebudding med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vaniljebudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Ramsløg er 25-40 cm høj og er en flerårig urt som kan genkendes på lugten, den lugter af hvidløg. Sæson for Ramsløg er: Marts til juli Der er også mange andre urter som vokser lige nu fx. brændenælde som er god til supper og i brød, så på brændenælde på Maduniverset og se de fantastiske ting man kan lave.
Se opskrifter her
hvid streg
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Verdens nemmeste frugt tærte     Norske boller     Gulerodskage (Rå)     Suppekuren     kokostoppe med marcipan og chokolade     Sølvkage, gammeldags     Brunsviger kagemand nordjysk     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors Stegte sild i eddike     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Indbagte rejer     Brownie med saltkaramel midte     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     Kanelsnegle kagemand     Hamburgerkoteletter med pasta.     Yoghurtboller     Syltede perleløg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]