opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vaniljebudding

Vaniljebudding

Vaniljebudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(194)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vaniljebudding
15.174
Visninger
156
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 11.10.2013 Vaniljebudding var dagens opskrift den 11.10.2013



FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
0,25 l mælk
75 g sukker
0,5 vanilje stang
3 æggeblommer (det er bedst at bruge pasteuriserede)
6 blade gelantine (husblast)
0,5 l piskefløde, letpisket


SÅDAN GØR DU
Mælken, 50 g sukker og vaniliemarven koges op. Æggeblommer røres sammen med de 25 g sukker og halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til creme-konsistens over svag varme. Cremen tilsættes den udblødte gelantine, sigtes og afkøles. Den letpiskede fløde vendes (ikke piskes) i den afkølede creme, hvorefter den fyldes i forme og sættes på køl.

Gelantine:
De 6 blade gelantine lægges i blød i KOLDT vand og bliver liggende til de er bløde. Derefter tager man den op og presser den fri fra vand (med hænderne). Man lægger en glasskål ned i en gryde med varmt vand og lægger gelantinen ned i skålen. Man varmer stille og roligt vandet op så gelantinen smelter. Pas på at vandet ikke koger. Når gelantinen er smeltet er den klar til brug.
SERVERING
Budingen anrettes og dekoreres med flødeskum og evnt. garniture.
SPARERÅD
Budingen er også god dagen efter.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anne Birgitte Bichel
03.01.2018, 14:59
Det hedder gelatine, ikke gelantine.

Anne Birgitte Bichel
03.01.2018, 14:58
Det hedder gelatine, ikke gelantine.
 
Denne gode opskrift på Vaniljebudding med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vaniljebudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Indbagte rejer     Grovboller     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Porrer i fad med oksekød     Morgenbirkes - fryseegnede     Suppekuren     Den bedste ungarske gullasch     Yoghurtboller     Omelet m. skinke og ost     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]