opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vaniljebudding

Vaniljebudding

Vaniljebudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(192)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vaniljebudding
14.375
Visninger
153
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 11.10.2013 Vaniljebudding var dagens opskrift den 11.10.2013



DU SKAL BRUGE
0,25 l mælk
75 g sukker
0,5 vanilje stang
3 æggeblommer (det er bedst at bruge pasteuriserede)
6 blade gelantine (husblast)
0,5 l piskefløde, letpisket


SÅDAN GØR DU
Mælken, 50 g sukker og vaniliemarven koges op. Æggeblommer røres sammen med de 25 g sukker og halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til creme-konsistens over svag varme. Cremen tilsættes den udblødte gelantine, sigtes og afkøles. Den letpiskede fløde vendes (ikke piskes) i den afkølede creme, hvorefter den fyldes i forme og sættes på køl.

Gelantine:
De 6 blade gelantine lægges i blød i KOLDT vand og bliver liggende til de er bløde. Derefter tager man den op og presser den fri fra vand (med hænderne). Man lægger en glasskål ned i en gryde med varmt vand og lægger gelantinen ned i skålen. Man varmer stille og roligt vandet op så gelantinen smelter. Pas på at vandet ikke koger. Når gelantinen er smeltet er den klar til brug.
SERVERING
Budingen anrettes og dekoreres med flødeskum og evnt. garniture.
SPARERÅD
Budingen er også god dagen efter.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anne Birgitte Bichel
03.01.2018, 14:59
Det hedder gelatine, ikke gelantine.

Anne Birgitte Bichel
03.01.2018, 14:58
Det hedder gelatine, ikke gelantine.
 
Denne gode opskrift på Vaniljebudding med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vaniljebudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hybenmarmelade     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Pasta med soltørrede tomater     Grillet jomfruhummerhaler     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Flæskestegssandwich med sprød æble, rødkål og syltet agurk     Lagkagebund     Nem softice     Færøsk æblekage     Mormors citronfromage     Hjemmelavet sky     Tvebakkekage     Svampet kanelkage     Bornholmersalat     Helstegt Oksestriploin     Solbærlikør     Pasta med kødsauce (6 personer)     persillesmør     Absolut bedste BBQ marinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]