Først koger man bullionen i VAND.
Imens skærer man ingridienserne i stykker.
Så tager man en stor pande frem (Man kan også bruge en gryde.)
Der kommes flydende bacel margerine i. Så putter man skalotte løg, bacon og hvidløgen i, som man bare lige svitser lidt. Så putter man risen i, og der skal røres godt rundt, så risen ikke brænder på. sæt komfuret på middel varme. Efter et min's tid, så hælder man hvidvinen i. Jeg kan gost lide en god slat, som nok svare til 2-3 dl.
Når vinen er godt samlet med risene, så hælder man lidt af hønsebullion i. (dette gør man lidt efter lidt indtil risene er færdig). Efter at risene har været i, i ca. 10 min, så putter man Merian, gul peber og chili i. Når risene er færdig, efter ca. 20 min, så slukker man for varmen. så putter man en klat smør i, og røre godt rundt, så risene bliver cremet. Derefter putter man parmasanen, lidt salt og peber i. rør rundt, og lad det stå et par min, så osten smelter.
Finito bambino..
Man kan hælde lidt balsamico rundt om retter, når den er på tallerkenen.
07.09.2017, 12:03