opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejer al pil pil

Rejer al pil pil

Rejer al pil pil
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(375)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rejer al pil pil
45.690
Visninger
695
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 01.04.2019 Rejer al pil pil var dagens opskrift den 01.04.2019

DU SKAL BRUGE
1 kg middelstore rå rejer
½ tsk. salt
60 g smør
0,25 dl. Olivenolie
4 fed groft hakket hvidløg
½ tsk. Tørret knust chili
1 tsk. røget paprika


SÅDAN GØR DU
Pil rejerne men lad halen sidde. Fjern forsigtigt den sorte streng langs ryggen på rejen fra hovedet og bagover.
Bland rejerne med salt i en stor skål. Dæk og sæt rejerne i køleskabet i 30 minutter.
Varm smør og olie i et ildfast form over middel varme. Tilsæt hvidløg og chili når det skummer.
Steg i 1 minut under omrøring, eller til det er gyldent.
Tilsæt rejer og steg i 3-6 minutter, eller til rejerne skifter farve.
Drys paprika over og server

Rejerne kan også laves i ovnen. Varm ovnen op til 220°
Fyld smør, olivenolie, hvidløg og chili i et ildfast fad eller otte små og sæt det i ovnen til olien er varm.
Tilsæt herefter rejerne og lad dem bage i 5-6 minutter eller til rejerne skifter farve.
Tag dem ud og drys med paprika.
SERVERING
Serveres rygende varme. Gerne med godt brød til
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rejer al pil pil med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejer al pil pil, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillspyd     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     Solsikke/nøddekager     Røræg i ovn     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]