opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejer al pil pil

Rejer al pil pil

Rejer al pil pil
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(384)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rejer al pil pil
63.845
Visninger
785
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 01.05.2020 Rejer al pil pil var dagens opskrift den 01.05.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kg middelstore rå rejer
½ tsk. salt
60 g smør
0,25 dl. Olivenolie
4 fed groft hakket hvidløg
½ tsk. Tørret knust chili
1 tsk. røget paprika


SÅDAN GØR DU
Pil rejerne men lad halen sidde. Fjern forsigtigt den sorte streng langs ryggen på rejen fra hovedet og bagover.
Bland rejerne med salt i en stor skål. Dæk og sæt rejerne i køleskabet i 30 minutter.
Varm smør og olie i et ildfast form over middel varme. Tilsæt hvidløg og chili når det skummer.
Steg i 1 minut under omrøring, eller til det er gyldent.
Tilsæt rejer og steg i 3-6 minutter, eller til rejerne skifter farve.
Drys paprika over og server

Rejerne kan også laves i ovnen. Varm ovnen op til 220°
Fyld smør, olivenolie, hvidløg og chili i et ildfast fad eller otte små og sæt det i ovnen til olien er varm.
Tilsæt herefter rejerne og lad dem bage i 5-6 minutter eller til rejerne skifter farve.
Tag dem ud og drys med paprika.
SERVERING
Serveres rygende varme. Gerne med godt brød til
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rejer al pil pil med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejer al pil pil, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Grov go'e boller     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Mexicansk kyllingelasagne     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hummersuppe     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Yoghurtboller     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Boller m/ A38     Trylledej (ikke spiseligt)     Pirogger med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]