opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carne con chile Mexicansk.

Carne con chile Mexicansk.

Carne con chile Mexicansk.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(58)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.859
Visninger
130
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kg. Oksekød i tern fra inderlår og ossobuco
1½ spsk. tabasco chile sauce
1-1½ L. oksebouillon, kogt på ben fra ossobuco + suppevisk
2½ dl. tomat sauce
2 jalapeños 3 cayenne chile 10 pasilla
6 blomme tomater flådede eller fra dåse
1-2 grøntsags bouillon
2 store løg delt og skåret i tykke skiver
5 fed hvidløg knust hakket eller hele
400 g. stegte bønner (fra dåse kan bruges)hvis ønskes en tykkere carne con chile tilsæt mere
6 spsk. chile pulver ancho, pasilla, new mexico eller guajillo eller en blanding af dem (for mere fyldig smag tilsæt mere den bliver ikke meget mere stærk styrken er 3-4 ud af 10)
4 tsk. knust spids kommen
1-2 bundter forårs løg
2 laurbærblade
1- 2 tsk. salt
majsolie til stegning eller anden
24 varme majs tortilla oliestegte tortilla i trekanter nacho chips


SÅDAN GØR DU
Tips: 1 time længer kogetid ved lavere varme giver et bedre resultat, hvis du har tid til det.

Start med at skære kødet fri af ossobuco skær kødet i 2-3 cm terninger. Kog bouillon på ossobuco, skum og tilsæt suppevisk, lad det simre en times tid si bouillon og sæt til side. Forsæt med at riste pasilla chile på grill eller en tør pande til de har taget farve pas på ikke at brænde da de bliver bitre, det tager få sekunder flæk dem og rens for frø skær dem i mindre stykker læg i varmt vandbad i 20 min. Rist tomater på grill eller en tør pande vend dem jævnligt til skindet løsner sig, flå dem når de er kolde nok. Mos pasilla chile i en molcajete (morter) eller en blender tilsæt lidt bouillon, puré til fint pasta.
I en stor gryde/work lyn steg kødet måske ad to gange når det er godt brunt tilfør løg, hvidløg forsæt lyn stegning når løgne er gyldne, skru ned på lavt, tilsæt, chile pulver, må ikke brande på og når det har opsuget olien, tilsæt bouillon, tabasco, chile pasta, terning, tomat sauce, tomater, spids kommen, 1 jalapeño, 3 cayenne chile, laurbærblad, salt & peber, ekstra bouillon til dække, hvis nødvendigt under omrøring, Kog videre med låg, ved svag varme, i en time ved jævnlig omrøring eller i en slow cooker uden omrøring, fyld op med bouillon hvis nødvendigt, tag jalapenõs op pres væske ud af den og kom det i gryden, del og rens for frø & vener hak den groft og tilsæt den hakket og en frisk jalpeño i gryden, kog ved svag varme lige under koge punktet i en time, tag jalapeño gør som før, tag cayenne chiles op og skær i skiver og tilsæt sammen med de stegte bønner under omrøring, kog ved lavt blus i ½ time.
Smag til med chile sauce, chile pulver, kommen, salt og peber, giv et opkog, tag laurbærbladene op når du synes smagen passer dig.
SERVERING
Serveres i dybe skåle, med let knuste tortilla chips, pyntet med hakket forårsløg. Tilbehør: varme majs tortilla, cayenne salsa, grøn avocado salsa, crema (tykmælk) opskrift på salsa og stegte bønner er andre steder her på Maduniverset, Nok kolde corona med lime. 1 flaske 100 % agave tequila ell. mezcal, uden salt og lime. Salud.(skål) Er medlem af www.tequilaclub.dk se de forskellige tequilaer og mezcal. Chile og pulver kan købes hos chilihouse.dk
SPARERÅD
Brug billigere kød, kræver længer kogning.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Carne con chile Mexicansk. fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carne con chile Mexicansk., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     French taco     Raclette med det hele     Halloween menu     Færøsk æblekage     Marengs spøgelser     Berliner pfannkuchen     Fersken suppe (den er genial)     Grillet vildt dyrekølle      Den bedste Crispy chicken burger     Blødende chokoladekage     Langtidsstegt oksemørbrad     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Original Foccacia brød fra Italien     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     Mormors citronfromage     Frugttærte med merengs og bær     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]