opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Camarones a la diabla

Camarones a la diabla

Camarones a la diabla
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.583
Visninger
97
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 kg friske store rejer (eller små jomfruhummere) eller kogte.
10 mirasol chile eller guajillo
10 chiles de arbol
5 grønne chiles serranos
1 dåse chipotle adobados 105 g.
tomatpure 300 gram
1 stort løg
6 fed hvidløg
½ tsk. spidskommen
Juice fra 2 lime
25 g. smør eller svinefedt (efter smag)
Salt efter smag
2 lime skåret i skiver som tilbehør
2 modne avocado tilbehør


SÅDAN GØR DU
Kog alle tørret chili i en gryde i 10 min. tag dem op dræn og lad dem køle, rist serrano over gasblus eller grill til hver chile er ca. 50 % sorte, når de er kolde nok blend det sammen med de kogte tørret chile, chipotle og tomatpure.
Si saucen og sæt til side.

Kog vand i en gryde med ½ lille løg
Når vandet koger tilsæt rejer kog i 2 min. fjern rejer og sæt til side. Bruger du færdige rejer spring dette over.
Hak 6 fed hvidløg og ½ løg, sauter i smør eller svinefedt til de er klare, tilsæt spidskommen og lime juice.
Tilsæt rejer, kog langsomt og når rejerne er lyserøde, tilsæt saucen og salt efter smag, med færdig rejer tilsæt dem og sauce og giv et opkog til det er varmt.
Del avocado fjern stenen skær i skiver uden at skære igennem skallen skrab det ud med en ske.

SERVERING
Serveres med hvide ris og / eller grøn salat, tortilla og/ eller bolillo (flûte) Skive skåret acocado.
SPARERÅD
Evt. overskydende sauce kan bruges til fiskefile/ eller erstatte rejer med fisk og andre skaldyr.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Camarones a la diabla fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Camarones a la diabla, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Majs Franskbrød     Kartoffelmos toppe     Rundstykker og horn     Fedtfattig kage med æbler     sønderjysk brunkål     Kold melonsuppe     Indbagt laks m. Porre & krydderurter     Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat     Ice cream sandwiches     Cheesecake     Kyllingespyd med bacon marinade     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Squashboller     nutella lagkage     Kyllingespyd med ananas     Svensk hamburgerryg     Hamburgerryg koteletter     Frikadeller med feta og spinat     Juletrekanter med Toblerone     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]