opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Camarones a la diabla

Camarones a la diabla

Camarones a la diabla
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.191
Visninger
99
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kg friske store rejer (eller små jomfruhummere) eller kogte.
10 mirasol chile eller guajillo
10 chiles de arbol
5 grønne chiles serranos
1 dåse chipotle adobados 105 g.
tomatpure 300 gram
1 stort løg
6 fed hvidløg
½ tsk. spidskommen
Juice fra 2 lime
25 g. smør eller svinefedt (efter smag)
Salt efter smag
2 lime skåret i skiver som tilbehør
2 modne avocado tilbehør


SÅDAN GØR DU
Kog alle tørret chili i en gryde i 10 min. tag dem op dræn og lad dem køle, rist serrano over gasblus eller grill til hver chile er ca. 50 % sorte, når de er kolde nok blend det sammen med de kogte tørret chile, chipotle og tomatpure.
Si saucen og sæt til side.

Kog vand i en gryde med ½ lille løg
Når vandet koger tilsæt rejer kog i 2 min. fjern rejer og sæt til side. Bruger du færdige rejer spring dette over.
Hak 6 fed hvidløg og ½ løg, sauter i smør eller svinefedt til de er klare, tilsæt spidskommen og lime juice.
Tilsæt rejer, kog langsomt og når rejerne er lyserøde, tilsæt saucen og salt efter smag, med færdig rejer tilsæt dem og sauce og giv et opkog til det er varmt.
Del avocado fjern stenen skær i skiver uden at skære igennem skallen skrab det ud med en ske.

SERVERING
Serveres med hvide ris og / eller grøn salat, tortilla og/ eller bolillo (flûte) Skive skåret acocado.
SPARERÅD
Evt. overskydende sauce kan bruges til fiskefile/ eller erstatte rejer med fisk og andre skaldyr.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Camarones a la diabla fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Camarones a la diabla, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Hannes vafler.     Kalveinderlår     Franskbrød II     Dansk bøf m. pandesauce     Helstegt Oksemørbrad I Marinade     Orientalsk karrysauce     Yakisoba     Fiskesuppe med laks og perlebyg     Fyldte porto bello svampe med sesam og feta     Mangolikør     Mamma's toast     Pulled Pork burger     orientalske risfrikadeller     Flæskesteg med kartofler & sovs,rødkål,brunekartofler     Friske jordbær med fløde     Marius' grovboller     Nakkefilet med ris og sovs, grønsager     Oldemors pebernødder:     Kødsnegle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]