opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Risengrød på 2 måder

Risengrød på 2 måder

Risengrød på 2 måder
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(128)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.743
Visninger
83
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
3 dl. grødris
2 l. sødmælk
salt

tilbehør:
kanel
sukker
smør


SÅDAN GØR DU
Bemærk: der er to måder at lave grøden på.

Den sædvanlige måde:
1. Hæld mælken i en gryde, og varm det op under omrøring til det begynder at koge
2. Tilføj risene og rør videre, det skal lige op og røre kogepunktet igen.
3. Skru ned for varmen, og lad det simre ca. 45-60 min. under låg. Der skal dog stadig røres jævnligt.
4. Bland kanel og sukker, ca. 3 dele sukker pr. del kanel.
5 Smag til med en lille smule salt.
6. Klar til servering.

alternativ:
laves om morgenen (så er maden sådan set næsten klar når man kommer hjem)
punkt 1 og 2 er det samme, men det skal kun simre ca. 30. minutter.
herefter lægges låg på gryden og den pakkes ind i en dyne eller et tykt tæppe. her står det så indtil man er klar til at spise, hvor det bare får 5 minutters varme og er klar til servering. det er ligesom om grøden bare bliver endnu bedre af at få lov til at stå på denne måde.
SERVERING
serveres med kanelsukker drysset over, samt evt. en lille klat smør på toppen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Risengrød på 2 måder fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Risengrød på 2 måder, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Ribssaft     KÆMPEBØNNER I OVN     Hybenmarmelade     Daddelbrød     Helstegt Oksestriploin     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Hvidvinssauce     Den sprøde salat     Manwich     Hummer     Børnenes kokoskugler     Dadler i baconsvøb     Chokolademuffins med sødemiddel     Peberbrød     Flødestuvet spinat     Balsamico Grillmarinade     Hjemmelavet rabarbersaft med vanilje      Forloren pindsvin     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillspyd med kyllingeinderfilet      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]