opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole

Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole

Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(43)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.451
Visninger
85
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Puré
5 fed hvidløg
1 bundt koriander
1 grøn jalapenõ eller anden grøn chile
1 løg,
1 blomme tomat,
75 ml olivenolie

Sauce:
85 g hindbærsyltetøj
60 g Chipotle puré
3 blomme tomater
60 ml appelsinjuice
60 ml limesaft
120 ml mælk
15 ml mayonnaise
1 tsk. usødet kakaopulver

Kylling:
4 stk. á 200 g. kyllingebryst uden skind og ben
60 g forberedt guacamole
120 g. Queso quesadilla ost eller anden let smelte bar ost
100 g. chorizo pølse, skin fjernes og kødet fint hakkede


SÅDAN GØR DU
Puré:
Skral hvidløg, skyl koriander, del chile og rens for frø, skral løg, skyl tomat og hak det hele groft og kom det i en foodprocessor eller blender og 1 spsk. olivenolie. Puré indtil glat. Hældes i en skål og sæt til side.

Sauce:
Tilbered saucen ved at blande hindbær marmelade, chipotle puré, resterende tomater der er hakket, appelsin juice, lime juice, mælk, mayonnaise, og kakaopulver i foodprocessor eller blender. Blend indtil glat.

Kylling:
Del kyllingebrysterne i to, læg 1 kyllingebryst mellem 2 plastic wrap, bank/rul til en tykkelse på 1 cm. fordel guacamole, ost og chorizo jævnt ud på midten af hvert bryst. Rul kyllingen rundt om fyldet, og sikret med tandstikkere eller bomulds snor.
Kom 4 spsk. olivenolie i en dyb stegepande over medium varme Kog under omrøring, indtil det meste af væsken er fordampet. Tilsæt kyllingebryster, og kog til brunet, 3 til 5 minutter pr side. Hæld saucen i gryden, og sænk varmen til medium. Læg låg på og kog i 1 time, vendes ofte.
SERVERING
Servér kyllingen med sauce, ris, guacamole, flute, tortilla chips og salat.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Trylledej (ikke spiseligt)     Fars i fad med hvidkål     Tyske pandekager     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     hurtig mad som er fedtfattig     stegte ris med kylling og rejer     Boller m/ A38     irsk stuvning med svinekød     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Nemme pølsehorn     Porrer i fad med oksekød     Blødende chokoladekage     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]