Annoncering | Mobil/tablet version | 223 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fastelavnsboller med flødecreme

Fastelavnsboller med flødecreme

Fastelavnsboller med flødecreme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(179)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fastelavnsboller med flødecreme
13.612
Visninger
200
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tanja & Thor

En virkelig lækker fastelavnsbolle lavet af vandbakkelser, når de er så små er de gode med forskellige typer fyld. Vandbakkelser med cremefyld hedder også Chokolade Eclairs

var dagens opskrift Fastelavnsboller med flødecreme var dagens opskrift den 25.05.2017

DU SKAL BRUGE
Vandbakkelser:
2 dl. Vand.
100 gr. Smør.
100 gr. Mel.
1/2 tsk Salt.
3 Æg.

Creme:
½ dl. mælk
2 æggeblommer
½ tsk. vanilje
1 spiseske sukker
lidt maizena (eller 2 æggeblommer)

2 dl. fløde

Glasur:
Flormelis

børn: (ribsgele, vand, farvet krymmel
voksne (mørk rom, baileys, kaffe)









SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 200 gr. Kog vand & smør, hæld melet i under kraftig omrøring. Rør i dejen til den er glat, tilsæt salt og rør æggende i et af gangen. Rør mellem hvert æg. Dejen skal ikke være mere lind, end at den kan danne mønster uden at flyde ud. Lav 30-35 små toppe på bagepapir og bag vandbakkelserne i midten af ovnen ved 200 Grader i 15-20 min. lågen må ikke åbnes.


Pisk æg og sukker sammen i en tykbundet gryde.
pisk mel og mælk i, og bring cremen i kog ved konstant piskning, gør cremen mere tyk med maizena.

Fløden piskes og blandes med den afkøles creme

Når vandbakkelserne er kolde skæres de over og fyldes med flødecreme og pyntes med fx. glasur.

- ribsgele, flormelis blandes med vand = lyserød
- flormelis blandes med vand = hvid og drysses med krymmel
- kakao, flormelis blandes med kaffe = mørk brun

til de voksne
- flormelis blandes med mørkrom = hvid og drysses med krymmel (romsnegl)
- flormelis blandes med baileys= lys brun
- flormelis blandes med kaffe = brun

Fastelavnsboller med flødecreme - 10168-Fastelavnsboller-vandbakkelser-klatter.jpg

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fastelavnsboller med flødecreme opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fastelavnsboller med flødecreme med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fastelavnsboller med flødecreme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]