opskrifter
Søg i 12.549 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)

Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)

Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(168)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)
9.744
Visninger
135
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Opskriften er oprindelig til røget tun, andre røget fisk kan bruges. Du bevare saft og kraft ved indpakning i banan blade og banan blade giver en god smag. Kan grilles hele året.

DU SKAL BRUGE
2 tun filet drysset med salt og peber
2-4 spsk. Habanerõ amarilla salsa
2 banan blade
Salt og peber

Træflis af mesquite, hickory eller frugttræ + grill kul.

Makrel eller anden fed fisk kan også bruges


SÅDAN GØR DU
Tænd op i en weber grill/røgovn med træflis når der er flammer sluk dem ved at sprays lidt vand så det kun ryger, læg tun filerne på risten læg låg på, åben for luft indtag i top og bund kun nok luft til det kan ryge i ca. ½ time eller ønsket røg smag. Læg grill kul på grillen.

Rens friske banan blade med en fugtig klud, varm banan blade over grill eller gas så de bliver bøjelige, (banan blade købt i asiatisk butik skal ikke varmes) læg tun filet på hvert blad, klip bladene til så de passer til de kan lukkes helt om filerne, smør dem med den mængde salsa efter smag, evt. grøntsager efter eget valg, pak filerne ind i banan bladet og pak stanniol omkring.
Når grillen er klar læg de indpakkede filer med samlingen opad grill 15 min. eller indtil de er gennem kogt.
SERVERING
Serveres på op pakket banan blade på en stor tallerken, mexicanske ris og salat efter eget valg. Salsa habanerõ amarilla.
Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-Røget_tun.jpgAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-270220111480.jpgAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0093.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0090.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0094.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0088.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0096.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0087.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Henrik Olsen
02.11.2012, 21:56
banan blade afgiver en sødlig smag, da de er vandtæt holder de på væsken og forhindre brændt kød.

Bruger billede
Thor Nørregaard
01.11.2012, 22:37
Kan man ikke bruge andet en bananblade? eller er det det som giver smagen?

Bruger billede
Henrik Olsen
25.02.2012, 05:28
Det skal hertil siges røget tun er lavet på Mexico´s Pacific kyst med ny fangede tun. Og friske bananblade, jeg ved det ikke er muligt med friske banan blade i Danmark har ikke set dem, men i asiatiske butikker har de bananblade der er behandlet Har aldrig brugt bananblade fra asiatisk så følg instruktionen. Mvh. Henrik.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grill opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Pastasalat med creme-fraiche/balsamico dressing     Grillspyd     Marinade til kyllingfilet     Luxus krydderbøf     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nemme pølsehorn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Grønne asparges med bacon     Absolut bedste BBQ marinade     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]