opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tacos de picadillo

Tacos de picadillo

Tacos de picadillo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(62)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.879
Visninger
76
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Retten kan bruges som fyld i tortas og empanadas. Fyld på tostadas. Oksekød kan erstattes af kylling eller kalkun.



DU SKAL BRUGE
½ kg. hakket oksekød
1 løg
4-5 fed hvidløg,
2 jalapenos
4 mellemstore tomater
8 grønne oliven, udstenede
2 spsk. oliven olie
1 dl. rosiner
1 Poblano chile eller grøn peberfrugt
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt nellike
1 lille kegle af piloncillo eller 3 tsk. brun farin
2 bage kartofler
1 dl.olie til at stege kartofler i.
Salt for smag

Toppings:
1/4 hoved iceberg salat
2 modne mellemstore tomater ,
1 til 2 avocadoer ,
1 1/2 dl Cheddar eller anden ost
Creme fraiche


SÅDAN GØR DU
Blødgør rosiner i varmt vand i 20 minutter og drænet. Tomater koges i 5 min. flås når de er kolde nok
og groft hakkes sæt til side.

Skær iceberg, tynde skiver,tomater fjern kernehus og skåret i tern, avocado(er)del fjern sten og skrab ud med en stor ske, skåret i skiver eller terninger, riv osten. Topping sættes tilside i hver sin skål.

Skral løg og skær i skiver, rens hvidløg og knus dem, del jalapenõs, rens for stilk og frø og hakkes groft.
oliven deles i ¼, poblano (eller grøn peber) renses for stilk, frø og skæres i strimler sæt til side, skral kartofler og skær i ternings størrelse, steges i olie til gylden, dræn og sæt til side.

I en gryde svits hakket oksekød i olie, over medium varme, indtil kødet er lyserødt, tilsæt jalapenõs og løg svits til løg er klare. tilsæt hvidløg og kog blandingen under omrøring i 2 minutter mere, tilsæt de øvrige ingredienser samt kartofler til gryden og kog over svag varme til kødet er gennem kogt under omrøring.

SERVERING
Servers med mexicanske eller hvide ris, varme tortilla eller taco skaller,fyld tortilla eller taco skaller med picadillo top med salat, tomater, avocado, reven ost, creme fraiche og grøn avocado salsa.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tacos de picadillo fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tacos de picadillo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Helstegt grillet oksefilet     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Grillet jomfruhummerhaler     Bedstemor Ands æbletærte II     Kogning af majs     Svampet kanelkage     Grillet vildt dyrekølle     Yoghurtboller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fondue     Gulerodskage (Rå)     Indbagt mørbrad     Nemme pølsehorn     Trylledej (ikke spiseligt)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]