Annoncering | Mobil/tablet version | 291 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tacos de picadillo

Tacos de picadillo

Tacos de picadillo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(62)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.288
Visninger
57
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Henrik Olsen

Retten kan bruges som fyld i tortas og empanadas. Fyld på tostadas. Oksekød kan erstattes af kylling eller kalkun.

DU SKAL BRUGE
½ kg. hakket oksekød
1 løg
4-5 fed hvidløg,
2 jalapenos
4 mellemstore tomater
8 grønne oliven, udstenede
2 spsk. oliven olie
1 dl. rosiner
1 Poblano chile eller grøn peberfrugt
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt nellike
1 lille kegle af piloncillo eller 3 tsk. brun farin
2 bage kartofler
1 dl.olie til at stege kartofler i.
Salt for smag

Toppings:
1/4 hoved iceberg salat
2 modne mellemstore tomater ,
1 til 2 avocadoer ,
1 1/2 dl Cheddar eller anden ost
Creme fraiche


SÅDAN GØR DU
Blødgør rosiner i varmt vand i 20 minutter og drænet. Tomater koges i 5 min. flås når de er kolde nok
og groft hakkes sæt til side.

Skær iceberg, tynde skiver,tomater fjern kernehus og skåret i tern, avocado(er)del fjern sten og skrab ud med en stor ske, skåret i skiver eller terninger, riv osten. Topping sættes tilside i hver sin skål.

Skral løg og skær i skiver, rens hvidløg og knus dem, del jalapenõs, rens for stilk og frø og hakkes groft.
oliven deles i ¼, poblano (eller grøn peber) renses for stilk, frø og skæres i strimler sæt til side, skral kartofler og skær i ternings størrelse, steges i olie til gylden, dræn og sæt til side.

I en gryde svits hakket oksekød i olie, over medium varme, indtil kødet er lyserødt, tilsæt jalapenõs og løg svits til løg er klare. tilsæt hvidløg og kog blandingen under omrøring i 2 minutter mere, tilsæt de øvrige ingredienser samt kartofler til gryden og kog over svag varme til kødet er gennem kogt under omrøring.

SERVERING
Servers med mexicanske eller hvide ris, varme tortilla eller taco skaller,fyld tortilla eller taco skaller med picadillo top med salat, tomater, avocado, reven ost, creme fraiche og grøn avocado salsa.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tacos de picadillo opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tacos de picadillo fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tacos de picadillo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]