2 koteletter med skaft, 2,5-3 cm. Eller 4 fadkoteletter
Bacon i tern
Grøn peber, hakket ( eller jalapeno, for hardcore fans)
Løg, hakket
Persille i små duske
Ost, revet eller i små tern. Cheddar, emmenthaler, Roquefort er heller ikke så tosset.
Evt. bladselleri, hakket
Rasp
Salt
Peber
Skær en lomme indtil skaftet, og fyld lommen med alt muligt undtagen salt og peber og rasp. Bruges fadkoteletter samles de med kødnåle. Luk lommen med en kødnål eller tandstikker. Vend koteletten i rasp, blandet med salt og peber. Jeg er lidt fedtbevidst, så jeg dobbeltpanerer ikke. Brunes i pande ved stærk varme,
og ovføres til et ildfast fad. Steg i ovn ved 200 grader i 45 min.
Server med tilbehør efter eget ønske. På billedet er det med kogte kartofler og stuvede bønner.