(Opskrift fortsætter under reklamen)

Lav en surdej

Lav en surdej
Tanja & Thor

Opskrift glæde: (96 pers.)

En hjemmelavet surdej gør ens brød super lækkert, noget alle burde prøve at lave.. Skøn og lækker opskrift på Lav en surdej har været besøgt 4917 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Version 1 Kan bruges 3 dage efter:

Surdej opskrift: (konsistens mellem pandekagedej og tandpasta)

Version 2 Kan bruges dagen efter:

Surdej opskrift: (konsistens mellem pandekagedej og tandpasta)



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Version 1:

Version 2:

TIPS: Hvornår ved man om ens surdej er klar? Tag en spsk. surdej og læg i noget vand, synker surdejlen så er den ikke klar, men hvis den flyder så er den klar til at bruge, så man får et lækkert luftigt og sprødt brød med fantastisk smag

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

hvedemel og fuldkornmel til surdej

hvedemel og fuldkornmel til surdej

Relaterede opskrifter

(Reklame)








Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt