opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Julefrikadeller

Julefrikadeller

Julefrikadeller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(219)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Julefrikadeller
24.963
Visninger
505
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækre med rødkål til julefrokosten.

var dagens opskrift Julefrikadeller var dagens opskrift den 04.12.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE

1000 g hakket svine- og kalvekød
2-3 lille løg, finthakket
2-4 spsk mel
2-4 spsk havregryn
2 spsk rasp
3-4 æg
ca. 1 dl mælk
salt og peber
1½ tsk allehånde
1 tsk ingefær
1 tsk nellike
1-2 tsk reven muskat
Smør til stegning


SÅDAN GØR DU
Pisk æggene med salt, peber og de øvrige krydderier.Hak løgene fint og rør dem i. Bland det hakkede kød i og tilsæt mælk og derefter mel, havregryn og rasp.

Lad farsen hvile ½-1 time i køleskab.
Form farsen til ikke for store frikadeller og steg dem i smør på panden.

SERVERING
Serveres på rugbrød med rødkål og surt til, eller som aftensmad med brune kartofler, rødkål og rosenkålsalat med mangocreme.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Mia l
16.12.2015, 21:23
En god opskrift med et flot billede

Peter Gungaard Nielsen
21.11.2015, 20:09
Gode, men lidt for meget julesmag til mig - brug kun en halv tsk af: - Allehånde - Ingefær - Nellike - Reven muskat
 
Denne gode opskrift på Julefrikadeller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien kalv / flæsk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Julefrikadeller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Fondue     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Victoria-kage med fyld     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Sellerifrikadeller de bedste.     Raclette med det hele     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]