opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Julefrikadeller

Julefrikadeller

Julefrikadeller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(219)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Julefrikadeller
24.727
Visninger
499
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækre med rødkål til julefrokosten.

var dagens opskrift Julefrikadeller var dagens opskrift den 04.12.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE

1000 g hakket svine- og kalvekød
2-3 lille løg, finthakket
2-4 spsk mel
2-4 spsk havregryn
2 spsk rasp
3-4 æg
ca. 1 dl mælk
salt og peber
1½ tsk allehånde
1 tsk ingefær
1 tsk nellike
1-2 tsk reven muskat
Smør til stegning


SÅDAN GØR DU
Pisk æggene med salt, peber og de øvrige krydderier.Hak løgene fint og rør dem i. Bland det hakkede kød i og tilsæt mælk og derefter mel, havregryn og rasp.

Lad farsen hvile ½-1 time i køleskab.
Form farsen til ikke for store frikadeller og steg dem i smør på panden.

SERVERING
Serveres på rugbrød med rødkål og surt til, eller som aftensmad med brune kartofler, rødkål og rosenkålsalat med mangocreme.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Mia l
16.12.2015, 21:23
En god opskrift med et flot billede

Peter Gungaard Nielsen
21.11.2015, 20:09
Gode, men lidt for meget julesmag til mig - brug kun en halv tsk af: - Allehånde - Ingefær - Nellike - Reven muskat
 
Denne gode opskrift på Julefrikadeller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien kalv / flæsk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Julefrikadeller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Lammekøllerester i fad.     Kanelsnegle kagemand     Gulerodssalat med blomkål og bladselleri     Mexicansk kyllingelasagne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Tunmousse      Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Gulerodskage (Rå)     Kold kartoffelsalat med creme fraiche     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Bagte Kartofler på Grill     Kylling satay stegt i ovn     Grønne asparges med bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]