opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bounty

Bounty

Bounty
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(113)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bounty  Foto af : Maduniverset
8.856
Visninger
128
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Diabetes venlige Bounty

DU SKAL BRUGE
2,5 spsk kokosolie
4 tsk flydende sød (eller anden sødemiddel)
Kokoscreme af 1 dåse kokosmælk (se hvordan længere nede)
Kokosmel (til ønsket konsistent opnås)
Mørk chokolade til overtræk (minimum 200 g da bountyerne skal dyppes i)


SÅDAN GØR DU
Kokoscreme: sæt en dåse kokosmælk i køleskabet et par timer. Når den er blevet ordentlig kold bliver den øverste halvdel af dåsen til kokoscreme, og det er denne del der skal bruges til at lave bounty.

Smelt kokosolie og kokoscreme i en kaserolle, og tilsæt flydende sød. Det må ikke koge.

Hæl massen i en skål og tilsæt kokosmelet. Smag evt til med ekstra sød hvis du gerne vil have det lidt sødere.

Beklæd en plastikbøtte eller anden form med film eller bagepapir, og put kokosblandingen ned i. Blandingen skal trykkes lidt sammen så de bliver lidt fast i konsistensen.

Sæt i køleskabet et par timer.

Smeltet chokolade: fyld en gryde halvt med vand og lad det koge op. Hak i mellemtiden chokoladen. Tag gryden af blusset og sæt en metalskål i pasende størrelse oveni. Smelt først 2/3 af chokoladen, og hæld derefter resten af chokoladen op i, og lad det smelte med.

Tag kokosblandingen ud af køleskabet, og skær den i mundrette stykker. Dyb stykkerne en efter en ned i chokoladen ved at sætte dem på en gaffel.

Herefter sættes de i køleskabet i en time eller to igen (sæt dem på bagepapir), og så er de klar til at blive spist.

Da kokosolie smelter når det bliver for varmt bør de opbevares i køleskabet indtil de skal spises.

SERVERING
Lige fra køleskab
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bounty med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Diabetes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bounty, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: irsk stuvning med svinekød     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Marengs spøgelser     Kvædemarmelade     Svampet kanelkage     Halloween kage kirkegård     Halloweenboller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Porrer i fad med oksekød     Laksehapser i butterdej     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Halloween menu     Lakserulle på Blinis eller brød     Frisk pasta med Laks     Raclette med det hele     Andebryst i ovn til mange     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]