opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bounty

Bounty

Bounty
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bounty  Foto af : Maduniverset
11.534
Visninger
150
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Diabetes venlige Bounty



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2,5 spsk kokosolie
4 tsk flydende sød (eller anden sødemiddel)
Kokoscreme af 1 dåse kokosmælk (se hvordan længere nede)
Kokosmel (til ønsket konsistent opnås)
Mørk chokolade til overtræk (minimum 200 g da bountyerne skal dyppes i)


SÅDAN GØR DU
Kokoscreme: sæt en dåse kokosmælk i køleskabet et par timer. Når den er blevet ordentlig kold bliver den øverste halvdel af dåsen til kokoscreme, og det er denne del der skal bruges til at lave bounty.

Smelt kokosolie og kokoscreme i en kaserolle, og tilsæt flydende sød. Det må ikke koge.

Hæl massen i en skål og tilsæt kokosmelet. Smag evt til med ekstra sød hvis du gerne vil have det lidt sødere.

Beklæd en plastikbøtte eller anden form med film eller bagepapir, og put kokosblandingen ned i. Blandingen skal trykkes lidt sammen så de bliver lidt fast i konsistensen.

Sæt i køleskabet et par timer.

Smeltet chokolade: fyld en gryde halvt med vand og lad det koge op. Hak i mellemtiden chokoladen. Tag gryden af blusset og sæt en metalskål i pasende størrelse oveni. Smelt først 2/3 af chokoladen, og hæld derefter resten af chokoladen op i, og lad det smelte med.

Tag kokosblandingen ud af køleskabet, og skær den i mundrette stykker. Dyb stykkerne en efter en ned i chokoladen ved at sætte dem på en gaffel.

Herefter sættes de i køleskabet i en time eller to igen (sæt dem på bagepapir), og så er de klar til at blive spist.

Da kokosolie smelter når det bliver for varmt bør de opbevares i køleskabet indtil de skal spises.

SERVERING
Lige fra køleskab
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bounty med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Diabetes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bounty, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Klatkager lavet af havregrød     Kvædemarmelade     Helstegt Oksestriploin     Blommetrifli     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svampet kanelkage     Trylledej (ikke spiseligt)     drømmekage i bradepande     Nemme pølsehorn     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Langtidsstegt oksemørbrad     Gammeldaws æbleflæsk.     Bedstemor Ands æbletærte II     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]