Kokoscreme: sæt en dåse kokosmælk i køleskabet et par timer. Når den er blevet ordentlig kold bliver den øverste halvdel af dåsen til kokoscreme, og det er denne del der skal bruges til at lave bounty.
Smelt kokosolie og kokoscreme i en kaserolle, og tilsæt flydende sød. Det må ikke koge.
Hæl massen i en skål og tilsæt kokosmelet. Smag evt til med ekstra sød hvis du gerne vil have det lidt sødere.
Beklæd en plastikbøtte eller anden form med film eller bagepapir, og put kokosblandingen ned i. Blandingen skal trykkes lidt sammen så de bliver lidt fast i konsistensen.
Sæt i køleskabet et par timer.
Smeltet chokolade: fyld en gryde halvt med vand og lad det koge op. Hak i mellemtiden chokoladen. Tag gryden af blusset og sæt en metalskål i pasende størrelse oveni. Smelt først 2/3 af chokoladen, og hæld derefter resten af chokoladen op i, og lad det smelte med.
Tag kokosblandingen ud af køleskabet, og skær den i mundrette stykker. Dyb stykkerne en efter en ned i chokoladen ved at sætte dem på en gaffel.
Herefter sættes de i køleskabet i en time eller to igen (sæt dem på bagepapir), og så er de klar til at blive spist.
Da kokosolie smelter når det bliver for varmt bør de opbevares i køleskabet indtil de skal spises.