opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Macarons med chokoladecreme

Macarons med chokoladecreme

Macarons med chokoladecreme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(264)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Macarons med chokoladecreme
12.868
Visninger
152
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækre til kage og konfektbordet samt fødselsdage.

DU SKAL BRUGE
100g æggehvider (to bæger, hvis man vælger pastauriserede)
125 g flormelis
125g mandelmel 2,5 pose fra Dr. Oetker el. hj.lavet
125g sukker
35g vand
evt. lidt rødefrve el. pastafarve
sukkertermometer

Chokoladecreme:
50g mørkchokolade
0,75 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
Start med at finde 4 store skåle, en gryde, sukkertermometer, stor sigte og elpisker el.
røremaskine frem.

(Laver du selv mandelmelet skal du koge og smutte 140g mandler og blende dem helt fint i samt lade det tørre 30 min. inden du starter på opskriften).


Skål 1:
Hæld 50g æggehvide i en skål og bland farvepasta el. 2 spsk. rødbedesaft i.

Skål 2: Bland mandelmel og flormelis og sigt det ned i skål 3, så det er helt fint og ensartet.

Rør herefter mandelmel og flormelismassen sammen med
æggehvide og farve i skål 1.

Skål 4 el. i røremaskine:
Hæld 50g æggehvide i en røremaskine og pisk dem stive.

Kog sukker og vand i en gryde ved middelvarme til høj varme til det er 118grader, mål det præcis med termometer.

Hæld herefter sukkermassen langsomt ned i skål 4/ med de piskede æggehvider imens der piskes på højestehastighed i 10-15 min. til det er kølet ned.

Vend herefter den skinnende hvide og seje marengsmasse forsigtigt med den farvede mandel/æggehvidemasse til det er ensartet i farven.

Hæld massen i en sprøjtepose, og lav fine runde flade macarons på ca. 3 cm i størrelsen på to bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem herefter stå og tørre i en halv til en hel time, så de får en hinde.

Bag dem herefter midt i ovnen på 150 grader(varmluft) i 10-12 min.

Lad dem afkøle imens laves chokoladecremen, der også skal stå og køle af i et par timer inden brug.

Chokoladecreme.

Hæld fløden i en gryde og tænd for middelvarme. Bræk chokoladen i stykker og lad det smelte i fløden. Når det er helt smeltet og blevet til en ensartet masse, hældes det i en kod skål og køles af i køleskab nogle timer.

Den kolde chokoladecreme piskes til skum og hældes i en sprøjtepose. Herefter sprøjtes det på hver macaron og der lægges en macaron ovenpå hver som top.
Giv dem et klem og de er færdige.
SERVERING
Serveres flot på et fad til kagebuffeten el. fødselsdagen.
Macarons med chokoladecreme - 10374-macrons-green.jpgMacarons med chokoladecreme - 10374-DSC_0099.JPGMacarons med chokoladecreme - 10374-DSC_0098.JPG
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Macarons med chokoladecreme med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Macarons med chokoladecreme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blåbærmuffins     Lamme rullesteg med tomatcreme og persille     Fuglekvidder     Fyldig skaldyrssuppe     Spinatpie     Myntelikør     Blommelikør     Frisk pasta med laks og flødesovs     Guacomole     Hyldebærsuppe II     Forlorenhare     Bagte ris     Bruscetta     Frisk pasta med tomat-flødesovs     Fantastiske fyldte pandekager     God gammeldags pasta med kødsovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svinemørbrad i flødesauce     Færøsk æblekage     Kogning af majs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]