opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chile Verde parrilla salsa de pollo y pescado

Chile Verde parrilla salsa de pollo y pescado

Chile Verde parrilla salsa de pollo y pescado
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(45)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.842
Visninger
81
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Specielt salsa til folk der dyrker chiles og tomatillos. Bruges som marinade til kylling og fisk..

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
4 friske grønne chile som serrano eller jalapeño som er noget stærk, for meget mild smag chile anahaim og california og lidt stærkere Guajillo, New Mexico og Hatch Green Chiles og Chilaca og Pasilla Green Chiles vælg selv.
2 tomatillos grønne eller violet (dåse tomatillos er også velegnet og skal ikke ristes, de kommes drænet direkte i blender/foodprocessor)
0,6 dl eddike
1 spsk. limesaft
3 spsk. madolie
1 løg
2 fed hvidløg
½ bundt koriander
1 tsk. salt
1 tsk. stødt sort peber
2 tsk. revet piloncillo eller brunt rørsukker
1/2 tsk. stødt spids kommen


SÅDAN GØR DU
Rens de grønne chilier ved at skylle dem i koldt vand og tørre dem grundigt. Fjern skallerne fra tomatillos, vask dem. Rens løg del i ¼ stik en tandstik i hvert ¼ løg for at holde det sammen, rens hvidløg bruges grill sæt en tandstik igennem dem så de ikke falder ned i grillen. Forvarm en grill, eller du kan stege dem over en åben flamme eller på en stegepande. Placer de rengjorte chiles, tomatillos, hvidløg og løg på grill eller tør stegepande og drej hvert minut eller deromkring, indtil huden er sort plettet. Fjern hvidløg når de har taget farve. Chilien må ikke være helt sort, men det skal være sort plettet omkring 80 %. Det bør tage 5 til 10 minutter. Fjern chiles fra varmekilden. Fortsæt med at riste tomatillo og løg 5 min. Anbring chili i en plastikboks, pose eller pak dem ind i løst i folie og forsegle den. Dette vil dampe chiles og med til at koge chiles og gøre skind lettere at fjerne. Lad Chiles svede i 10-15 min. fjern skind ved at gnide dem under rindende vand, del chiles, kassér stilk og frø. Del tomatillos i 1/4,
I en blender eller foodprocessor tilføj eddike, limesaft, og madolie. Blend eller proces i 2-3 sekunder. Tilføj chiles, tomatatillos, løg og koriander og proces i yderligere 4-5 sekunder, lidt længere hvis du bruger en blender. Saucen skal være lidt chunky på dette tidspunkt. Tilføj i de resterende ingredienser og blend eller processen indtil glat. Du kan tilføje yderligere vand, fortyndes til dine behov. Smag saucen og tilsæt mere salt om nødvendigt.
Mariner fisk eller kylling i ca. 20 minutter og derefter grille som sædvanlig, kom ekstra sauce på efter behov. Eller dryp sauce på under grilningen. Saucen vil holde sig godt i køleskabet i 48 timer. Eller frys overskydende i isterning bakke/pose, nem dosering.
SERVERING
Salsa til grillet kylling eller fisk
SPARERÅD
Dyrk chiles & tomatillos selv. Lav en stor mængde og frys det.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
Chile Verde parrilla salsa de pollo y pescado  - 10378-Tomatillos_fra__højre_uskallet,_afskallet,_skåret_i_½-_kvarte..jpgChile Verde parrilla salsa de pollo y pescado  - 10378-Tomatillos.jpg
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Chile Verde parrilla salsa de pollo y pescado opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Chile Verde parrilla salsa de pollo y pescado fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chile Verde parrilla salsa de pollo y pescado , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Oldes Kokoskranse     Grov go'e boller     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Knasende chokolade cornflakes     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Andebryst i ovn til mange     Nissekræs     Lækre småkager(Gantuccini)     Røræg i ovn     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Tunmousse      Gammeldaws æbleflæsk.     Brændte mandler     Rutebiler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]