Annoncering | Mobil/tablet version | 193 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i karry med peanuts og bacon

Kylling i karry med peanuts og bacon

Kylling i karry med peanuts og bacon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(243)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kylling i karry med peanuts og bacon
10.140
Visninger
273
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Maiken

Dejlig nem wok ret med karry og penne pasta. Ungerne er vilde med den, og så er det en forholdsvis billig ret.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
750 g kyllingefilet
4 tsk karry
1 spsk tørret basilikum
3 tsk sukker
1 tsk salt
4-5 spsk creme fraiche 9 %
1 stor rød peberfrugt
1 stort løg
1 stort fed hvidløg
1 pakke bacontern
1 håndfuld peanuts
1 spsk kokosolie til stegning
Olie til stegning
1 bouillonterning (høns eller klar)
Maizena mel til jævning (evt den færdige sovsejævning til hvid sovs)
500 g pennepasta


SÅDAN GØR DU
Løg og peberfrugt skæres ud og steges i en blanding af kokosolie og alm. olie i en wok. Hældes herefter i en skål. Kyllingen skæres i strimler og brunes i wokken evt tilsat alm olie, hvis wokken er for tør. Når kyllingen er stegt ( gøres evt. af 2 omgange alt efter størrelsen på wokken), tilsættes karry, basilikum, sukker, salt og 1 fed hakket hvidløg. Løg og peberfrugt hældes tilbage i wokken og blandes sammen.

Herefter hældes 7 dl vand over, og en bouillon terning smuldres i. Retten simrer herefter under låg i ca. 20 minutter.

Bacontern steges på en pande, og pastaen koges i en gryde efter anvisning.

Når retten har simret færdig, tilsættes cremefraiche og koges herefter op. Tilsæt jævning til retten har den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Hæld herefter peanuts og bacon i og lad retten stå nogle minutter.

Når pastaen er kogt færdig, hældes den enten i wokken og blandes sammen, eller pastaen hældes i et fad og karryretten hældes over og blandes sammen med pastaen. Serveres straks.
SERVERING
Serveres med ciabatta eller andet flute.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kylling i karry med peanuts og bacon opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kylling i karry med peanuts og bacon med billede fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i karry med peanuts og bacon , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]