Løg og peberfrugt skæres ud og steges i en blanding af kokosolie og alm. olie i en wok. Hældes herefter i en skål. Kyllingen skæres i strimler og brunes i wokken evt tilsat alm olie, hvis wokken er for tør. Når kyllingen er stegt ( gøres evt. af 2 omgange alt efter størrelsen på wokken), tilsættes karry, basilikum, sukker, salt og 1 fed hakket hvidløg. Løg og peberfrugt hældes tilbage i wokken og blandes sammen.
Herefter hældes 7 dl vand over, og en bouillon terning smuldres i. Retten simrer herefter under låg i ca. 20 minutter.
Bacontern steges på en pande, og pastaen koges i en gryde efter anvisning.
Når retten har simret færdig, tilsættes cremefraiche og koges herefter op. Tilsæt jævning til retten har den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Hæld herefter peanuts og bacon i og lad retten stå nogle minutter.
Når pastaen er kogt færdig, hældes den enten i wokken og blandes sammen, eller pastaen hældes i et fad og karryretten hældes over og blandes sammen med pastaen. Serveres straks.
Serveres med ciabatta eller andet flute.