opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jalapeño relleno a la parrilla

Jalapeño relleno a la parrilla

Jalapeño relleno a la parrilla
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(100)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Jalapeño relleno a la parrilla
6.328
Visninger
86
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Chiles smager bedre på grill efter min smag. Du kan fylde chiles med mange variationer af blandinger, her er en af mange.

DU SKAL BRUGE
12 store grønne jalapeno chile
0,6 dl. hakket løg
0,6 dl. hakket frisk koriander
1,8 dl. flødeost vælg selv, med champion, rejer, skinke, urter eller bare ren flødeost.
1 1/2 tsk. spidskommen
1 tsk. salt (mere eller mindre efter smag)
60 g. ost, Emmentaler, samsø eller anden ost der smelter.


SÅDAN GØR DU
Grill metoden:
Rens løg og hak det, vask koriander ryst vand af og hak dem, knus spidskommen (eller brug knust) sæt til side. Skær ost i ½x½ cm. Lange stave som passer i længden af jalapeño sæt til side.
Vask og tør chiles, skær halvt ned, på tværs i toppen, skær på langs, åben uden at den går i stykker, rens for frø med en lille ske.
Bland alle ingredienser sammen undtagen ost stave.
Fyld den ene halvdel jalapeños halvt med oste blandingen, kom en oste stav i fyld chiles op med blandingen og luk den sammen læg dem på en dobbelt grill rist efterhånden som de er fyldte, når den sidst er på, luk risten, grilles i ca. 10- 15 min. (afhængig af hvor stærk varme du har på grillen) vend flere gange (for kontrol) til osten er smeltet og jalapeños møre.

Ovn metoden:
Forvarm ovnen til ca. 190-200 ºC.
Vask og tør chiles, del dem i to både, rens for frø med en lille ske.
Fyld jalapeño 2/3 del med oste blandingen og læg en oste stav på toppen, (der kan være mere fyld i bådene end de hele chiles) læg dem på risten i riller til ovnen med bagepapir under risten (lettere rengøring) efter hånden som de er fyldte og bages i 20-30 minutter, eller indtil osten er boblende og let brunet.
SERVERING
Lad dem afkøle i 5 minutter før servering. Servers som snack 4 stk. pr. p.
SPARERÅD
Dyrk selv chiles. Overskydende ost kan fyldes i tortilla som er bliver til quesadillas.
Jalapeño relleno a la parrilla - 10388-100_0666.JPGJalapeño relleno a la parrilla - 10388-100_0668.JPGJalapeño relleno a la parrilla - 10388-100_0669.JPGJalapeño relleno a la parrilla - 10388-100_0674.JPGJalapeño relleno a la parrilla - 10388-120120122086.jpgJalapeño relleno a la parrilla - 10388-120120122087.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Henrik Olsen
28.01.2013, 23:32
Tilføjelse til fyldning af jalapeños, brug en sprøjte pose, normalt bruges til kag creme mm. eller en plastik pose klip et hjørne af, og fyld jalapenos.
 
Denne gode opskrift på Jalapeño relleno a la parrilla med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Ost opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jalapeño relleno a la parrilla, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bagt æblekage med revne æbler.     Svampet kanelkage     Suppe - Som min mor lavede den.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brownie med saltkaramel midte     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Blommetrifli     Spagetti carbonara     Kanelsnegle kagemand     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Karbonader i fløde/porre sauce     pommes anna     Grov go'e boller     irsk stuvning med svinekød     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]