Annoncering | Mobil/tablet version | 231 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.410 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jalapeño relleno a la parrilla

Jalapeño relleno a la parrilla

Jalapeño relleno a la parrilla
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(94)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Jalapeño relleno a la parrilla
4.854
Visninger
72
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Henrik Olsen

Chiles smager bedre på grill efter min smag. Du kan fylde chiles med mange variationer af blandinger, her er en af mange.

DU SKAL BRUGE
12 store grønne jalapeno chile
0,6 dl. hakket løg
0,6 dl. hakket frisk koriander
1,8 dl. flødeost vælg selv, med champion, rejer, skinke, urter eller bare ren flødeost.
1 1/2 tsk. spidskommen
1 tsk. salt (mere eller mindre efter smag)
60 g. ost, Emmentaler, samsø eller anden ost der smelter.


SÅDAN GØR DU
Grill metoden:
Rens løg og hak det, vask koriander ryst vand af og hak dem, knus spidskommen (eller brug knust) sæt til side. Skær ost i ½x½ cm. Lange stave som passer i længden af jalapeño sæt til side.
Vask og tør chiles, skær halvt ned, på tværs i toppen, skær på langs, åben uden at den går i stykker, rens for frø med en lille ske.
Bland alle ingredienser sammen undtagen ost stave.
Fyld den ene halvdel jalapeños halvt med oste blandingen, kom en oste stav i fyld chiles op med blandingen og luk den sammen læg dem på en dobbelt grill rist efterhånden som de er fyldte, når den sidst er på, luk risten, grilles i ca. 10- 15 min. (afhængig af hvor stærk varme du har på grillen) vend flere gange (for kontrol) til osten er smeltet og jalapeños møre.

Ovn metoden:
Forvarm ovnen til ca. 190-200 ºC.
Vask og tør chiles, del dem i to både, rens for frø med en lille ske.
Fyld jalapeño 2/3 del med oste blandingen og læg en oste stav på toppen, (der kan være mere fyld i bådene end de hele chiles) læg dem på risten i riller til ovnen med bagepapir under risten (lettere rengøring) efter hånden som de er fyldte og bages i 20-30 minutter, eller indtil osten er boblende og let brunet.
SERVERING
Lad dem afkøle i 5 minutter før servering. Servers som snack 4 stk. pr. p.
SPARERÅD
Dyrk selv chiles. Overskydende ost kan fyldes i tortilla som er bliver til quesadillas.
Jalapeño relleno a la parrilla - 10388-100_0666.JPGJalapeño relleno a la parrilla - 10388-100_0668.JPGJalapeño relleno a la parrilla - 10388-100_0669.JPGJalapeño relleno a la parrilla - 10388-100_0674.JPGJalapeño relleno a la parrilla - 10388-120120122086.jpgJalapeño relleno a la parrilla - 10388-120120122087.jpg

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Henrik Olsen
28.01.2013, 23:32
Tilføjelse til fyldning af jalapeños, brug en sprøjte pose, normalt bruges til kag creme mm. eller en plastik pose klip et hjørne af, og fyld jalapenos.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Jalapeño relleno a la parrilla opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Jalapeño relleno a la parrilla med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Ost opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jalapeño relleno a la parrilla, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Grillet vildt dyrekølle     Rejeroulade med spinat.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Mørbradgryde m. ris     Spagetti carbonara     Grønne asparges med bacon     Gulerodskage (Rå)     Den bedste ungarske gullasch     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com