opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pernilles kyllingedeller

Pernilles kyllingedeller

Pernilles kyllingedeller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(185)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Pernilles kyllingedeller
21.572
Visninger
314
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækkert alternativt til alm. frikadeller.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g hakket kyllingekød
2-3 spsk. hvedemel
1 æg
Salt og peber (sådan på gefüle)
1/2 dl. mælk
1 stk. finthakket løg (gerne rødløg)
3 fed presset hvidløg
50 g. hakket soltørrede tomater

Fedt til stegnnig - personligt foretrækker jeg margarine.


SÅDAN GØR DU
1. Bland alle ingredienser sammen.

2. Lad farsen hvile i køleskab en times tid.

3. Varm en pande op og kom fedtstof på. Kyllingedellerne steges nu til de har en flot stegeskorpe og er gennemstegte.
SERVERING
Serveres med det samme sammen med enten ris, kartofler eller pasta - fungere godt til det hele. Gerne salat ved siden. Dagen efter er de super gode på et stykke godt rugbrød.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pernilles kyllingedeller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pernilles kyllingedeller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet kyllingefilet     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Kanelsnegle kagemand     Havkat i fad med grønsager og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]