opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boller i selleri

Boller i selleri

Boller i selleri
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(373)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Boller i selleri
22.649
Visninger
297
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
God billig, simpel og dansk hverdagsmad. Er også god til små børn fra 1 år.

var dagens opskrift Boller i selleri var dagens opskrift den 01.11.2015

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
1 knoldselleri
30g smør
1-2 spsk. Mel
1½ dl. piskefløde el. mælk
salt og peber
6 dl. bouillion fra kødbollerne
evt. en grønssag bouillionterning.

1 portion boller:
500g hakket kalv og flæsk, svinekød el. kyllinge kød.
1 fint hakket løg
1 dl. havregryn
1 æg
ca. 3 dl. mælk
evt. 1 spsk paprika
salt og peber

Vandet sellerien har kogt i bruges til at koge bollerne i.

Pynt: grofthakket bredbladet persille


SÅDAN GØR DU
Skræl selleriet og skær det i store tern. Kog selleriet i 10 min i grønsagsboillion. Gem vandet til at koge kødbollerne i.

Rør farsen sammen æg, løg og fars, havregryn og krydderier først drefter mlk i lidt efter lidt. Farsen må ikke være for tynd/uformbar. Stil den koldt i 30 min.
Kog sellerievandet op igen og form kødbollerne med en lille ske. Lad dem koge i 8-10 min i sellerivandet. De kommer op til overfladen, når de er færdige.

Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Bag den op med 6 dl. selleri/kødboillion og tilsæt fløden/mælken. lad sovsen koge i 5-8 min. Smag til med salt og peber og evt. en grønsagsboillion terning. Læg bollerne og sellerien i sovsen og lad det koge 2 min. mere.

SERVERING
Pynt med bredbladet persille. Spis rugbrød til. Kartofler eller pasta kan også spises til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Boller i selleri med billede fra Maduniverset.dk i kategorien kalv / flæsk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boller i selleri, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Tartelet med høns i noget helt tredje     Røræg i ovn     Morgenbirkes - fryseegnede     Pirogger med oksekød     Hurtig boller (skal ikke hæve)     irsk stuvning med svinekød     Indbagte rejer     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]