opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bananlikør

Bananlikør

Bananlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(206)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bananlikør
33.929
Visninger
185
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Bananlikør er nemt og hurtigt at lave. Den har en kort lagringsperiode, og kræver meget få ingredienser. Denne likør kan bruges i mange cocktails, eller til en lækker dessert. Alligevel er bananlikør en af mine favoritter, da man kan lave nogle ret eksotiske cocktail og endda nyde den rent.



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 fl. vodka (70cl)
2 bananer
1/2 vanillestang
2,5 dl sukkersirup


SÅDAN GØR DU
Mos bananerne ned i sylteglasset.
Rids vanillestang og tilføj den til glasset.
Hæld alkoholen i.
Tilføj sukkersirup (se herunder)

Ryst blandingen grundigt og stil til lagring i 1 uge.
Det er også muligt at nøjes med at skære bananerne i stykker, hvilket gør filtrering væsentlig nemmere. I så fald lader med blandingen lagre 1 uge mere, inden den hældes på flaske.
Efter 1 uge filtreres den på flaske og kan nydes herefter, eller stilles til yderligere lagring efter smag.

Jeg lagrer min bananlikør i endnu 2 måneder på flaske.

Sukkersirup:
Bland 4 dl sukker og 2 dl vand i en gryde, og varm op indtil sukkeret er helt opløst i vandet.
Afkøl inden brug.
SERVERING
Serveres iskold, og f.eks. i kakaomælk eller appelsinjuice.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bananlikør med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bananlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Røræg i ovn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillet kyllingefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Kanelsnegle kagemand     Morgenbirkes - fryseegnede     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]