opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ferskenlikør

Ferskenlikør

Ferskenlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(154)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.643
Visninger
98
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Mmm… lækre søde ferskner. Er der noget bedre end solmodne og saftige ferskner? Det skulle da lige være ferskenlikør. Hvis du nogensinde har prøvet mærker som Marie Brizard ferskenlikør, så kender du følelsen.

DU SKAL BRUGE
500 g fersken (hvide ferskner giver en syrlig smag, gule giver en rund sødlig smag)
1 fl. (70cl) vodka
250 ml sirup af rørsukker


SÅDAN GØR DU
Skræl ferskner og skær kødet i mindre stykker.
Prik de små stykker med en gaffel, eller mos dem helt (hvis de ikke er most, er de nemmere at filtrere, men afgiver til gengæld mindre smag)
Tilsæt ferksen-”mos”, vodka og rørsukkersirup til et sylteglas.
Stil blandingen til lagring i 4 uger.

Filter og hæld ferskenlikøren på flaske.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ferskenlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ferskenlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillspyd med kyllingeinderfilet      Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Blødende chokoladekage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Nem softice     Spagetti carbonara     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Kylling satay stegt i ovn     Kartoffelret med krydderurter og bacon.     Kogning af majs     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk myntete     Mormors amerikanske chokoladekage     Grillspyd     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]