opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kirsebærlikør

Kirsebærlikør

Kirsebærlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.067
Visninger
116
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Kirsebærlikør er en simpel og delikat likør, som egner sig særdeles godt til desserter. Prøv f.eks. kirsebærlikør til risalamande eller til ostebordet. OBS: Denne opskrift har ikke været afprøvet endnu, og det er rent teoretisk.



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kg syltekirsebær
1 ltr (70cl) vodka
3 dl whiskey
600 g sukker


SÅDAN GØR DU
Kirsebærene deles og udstenes og kernerne gemmes (til mandelessens, se nedenfor).
Hæld de resterende ingredienser i et sylteglas og lad blandingen lagre i 14 dage.
Efter 14 dage smages blandingen til med mandelessens og lagres herefter i yderligere 14 dage.

Kirsebærlikøren filtreres på flaske og kan med fordel lagres i yderligere 6 måneder.

Mandelessens:
Hæld kernerne i deres eget sylteglas og hæld vodka i, så kernerne lige akkurat dækkes.
Lad kernerne lagre i 14 dage, indtil væsken får en mandelagtig smag.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kirsebærlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kirsebærlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Lammeculotte i ovn.     Færøsk æblekage     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Svampet kanelkage     Fondue     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Pizza bagt på bagesten     Gulerodskage (Rå)     Indbagte rejer     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]