opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kirsebærlikør

Kirsebærlikør

Kirsebærlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.061
Visninger
96
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Kirsebærlikør er en simpel og delikat likør, som egner sig særdeles godt til desserter. Prøv f.eks. kirsebærlikør til risalamande eller til ostebordet. OBS: Denne opskrift har ikke været afprøvet endnu, og det er rent teoretisk.

DU SKAL BRUGE
1 kg syltekirsebær
1 ltr (70cl) vodka
3 dl whiskey
600 g sukker


SÅDAN GØR DU
Kirsebærene deles og udstenes og kernerne gemmes (til mandelessens, se nedenfor).
Hæld de resterende ingredienser i et sylteglas og lad blandingen lagre i 14 dage.
Efter 14 dage smages blandingen til med mandelessens og lagres herefter i yderligere 14 dage.

Kirsebærlikøren filtreres på flaske og kan med fordel lagres i yderligere 6 måneder.

Mandelessens:
Hæld kernerne i deres eget sylteglas og hæld vodka i, så kernerne lige akkurat dækkes.
Lad kernerne lagre i 14 dage, indtil væsken får en mandelagtig smag.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kirsebærlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kirsebærlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Grillspyd     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Solsikke/nøddekager     Mornay sauce     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Rejeroulade med spinat.     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]