opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kirsebærlikør

Kirsebærlikør

Kirsebærlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.025
Visninger
107
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Kirsebærlikør er en simpel og delikat likør, som egner sig særdeles godt til desserter. Prøv f.eks. kirsebærlikør til risalamande eller til ostebordet. OBS: Denne opskrift har ikke været afprøvet endnu, og det er rent teoretisk.



DU SKAL BRUGE
1 kg syltekirsebær
1 ltr (70cl) vodka
3 dl whiskey
600 g sukker


SÅDAN GØR DU
Kirsebærene deles og udstenes og kernerne gemmes (til mandelessens, se nedenfor).
Hæld de resterende ingredienser i et sylteglas og lad blandingen lagre i 14 dage.
Efter 14 dage smages blandingen til med mandelessens og lagres herefter i yderligere 14 dage.

Kirsebærlikøren filtreres på flaske og kan med fordel lagres i yderligere 6 måneder.

Mandelessens:
Hæld kernerne i deres eget sylteglas og hæld vodka i, så kernerne lige akkurat dækkes.
Lad kernerne lagre i 14 dage, indtil væsken får en mandelagtig smag.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kirsebærlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kirsebærlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Trylledej (ikke spiseligt)     Formbrød     Påskekyllinger af kogte æg     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme flûtes     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Skinke, porre tærte     Yoghurtboller     Hjemmelavet modellervoks     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Mornay sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Morgenbirkes - fryseegnede     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Påskeboller formet som påskekyllinger og påskeharer     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]