opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kirsebærlikør

Kirsebærlikør

Kirsebærlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.855
Visninger
94
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Kirsebærlikør er en simpel og delikat likør, som egner sig særdeles godt til desserter. Prøv f.eks. kirsebærlikør til risalamande eller til ostebordet. OBS: Denne opskrift har ikke været afprøvet endnu, og det er rent teoretisk.

DU SKAL BRUGE
1 kg syltekirsebær
1 ltr (70cl) vodka
3 dl whiskey
600 g sukker


SÅDAN GØR DU
Kirsebærene deles og udstenes og kernerne gemmes (til mandelessens, se nedenfor).
Hæld de resterende ingredienser i et sylteglas og lad blandingen lagre i 14 dage.
Efter 14 dage smages blandingen til med mandelessens og lagres herefter i yderligere 14 dage.

Kirsebærlikøren filtreres på flaske og kan med fordel lagres i yderligere 6 måneder.

Mandelessens:
Hæld kernerne i deres eget sylteglas og hæld vodka i, så kernerne lige akkurat dækkes.
Lad kernerne lagre i 14 dage, indtil væsken får en mandelagtig smag.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kirsebærlikør opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kirsebærlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kirsebærlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Champignon-broccolitærte med skinke     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse      Røræg i ovn     Blødende chokoladekage     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Påskekyllinger af kogte æg     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Morgenbirkes - fryseegnede     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]