opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Blodpølse

Blodpølse

Blodpølse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(128)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.422
Visninger
193
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
900 g blod
300 g fine byggryn
500 g rugmel
250 g rosiner
300 g æbler, skåret i meget små tern
4 tsk salt
4 tsk stødt nellike
1 liter sødmælk





SÅDAN GØR DU
Alle ingredienserne røres godt sammen i en skål og hældes i velsmurte franskbrødsforme. "Sliplet"-forme er bedst egnede. Bages i vandbad i 1 1/2 time. De første 20 minutter - eller til vandbadet koger - ved 200 grader, hvorefter der skrues ned til 150 grader.
Kan spises akkurat som almindeligt købt blodpølse- dvs. lunet på panden i skiver og serveret med æblemos, med sirup eller drysset med sukker og kanel.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

+
23.09.2008, 08:14
fw


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Blodpølse opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Blodpølse fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Blodpølse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Piment sauce     Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med     Møllehjuls brød     Poulard Edward den 7.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Græske frikadeller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Andebryst i ovn til mange     Yoghurtboller     Porrer i fad med oksekød     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     kikærtefrikadeller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Græsk rejetærte     Forslag til sund hurtig frokost - Sej med grønt og dressing      Luxsus kalkungryde     Fondue     Grillet Nakkekoteletter i Barbecue marinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]