700 gr. Kalkunbryst - skæres i tern
½ l. Cremefraiche
½ l. Piskefløde
1 bakke champignon
2 stk Rød peberfrugt - skæres i tern
Hakkede tomater
Konc. Tomatpure (bandet med hakket tomater)
1 finrevet løg
4 fed Hvidløg
8 Pølser
1 pakke bacon i tern
Løse ris
Salt/peber og lidt merian, muskatnød
Bacon brunes i en stor gryde, heri svitses krydderierne og bagefter løg og hvidløg og røde peberfrugter. Så kommes kalkun stykkerne i, som brunes. Hæld op i et fad
Pølserne skæres i skiver
champignon skæres i skiver
Sovsen laves i samme gryde, som kødet brunedes i, så får det smag fra kød og krydderier, evt. med en bouillon terning. Så kommes de hakkede pølser, champignon, kødet samt Tomatpure, fløde og cremefraiche i gryden, og det simrer 20 min. samges til med Salt/peber og lidt merian samt muskatnød
Serveres med flute og ris