opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mager skinke sylte

Mager skinke sylte

Mager skinke sylte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(151)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.325
Visninger
409
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 svineskank (få slagteren til at dele den i 2 dele)
4 laurbærblade
1 porre
1 + 2 (ikke for store) løg
20 peberkorn
evt. 5-10 skiver pastinak el. persillerod
salt/peber
5-8 blade husblas
Evt. muskatnød





SÅDAN GØR DU
Vask skanken i koldt vand og sæt skank, istandgjort porre/evt. rod, 1 skivet løg + krydderier over og bring det i kog. Vandet skal netop dække skanken. Har man en rest tør hvidvin - kan den fint hældes i kogelagen. Skum urenheder fra suppen 2-3 gange. Lad skanken småkoge 2-3 timer. Den er færdig når benet nemt løsnes fra kødet. Sæt husblassen i en skål koldt vand. Læg den kogte skank på et fad, si suppen i lille gryde og lad den stå og koge ind for svag varme. Fjern sværen fra skanken med en kniv og smid den udkogte svær bort. Fjern og smid ligeledes benet bort og fjern evt. sener fra svinekødet. Skær det nu reelle kød/og lidt fedt i små terninger. - Lider man af tidens hastværk - kan foodprocessor bruges. Hak 2 pillede rå løg fint (evt. blender). Tag gryden med suppen af varmen. Vrid husblassen og opløs den i suppen. 1'ste lag: Læg 1/4 af det hakkede skinkekød i en skål eller form, drys med groft salt og peber + 1/4 af det fint hakkede løg. Drys evt. med lidt stødt muskatnød. Hæld 1/4 af suppen (med husblas i) over for fortsæt processen indtil kød og suppe er anvendt. Stil sylten under let pres i køleskab (et døgns tid) og sylten er klar til at spise.
SERVERING
Serveres med (helst hjemmerørt) sennep og helst (nykogte) marinerede rødbeder.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mager skinke sylte fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mager skinke sylte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejesalat     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Fersken suppe (den er genial)     Andebryst i ovn til mange     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Trylledej (ikke spiseligt)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Oldes Kokoskranse     irsk stuvning med svinekød     Jægerens dyreragout     Røræg i ovn     Hjemmelavet modellervoks     Grønkålssalat med mandler og æbler     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]