opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lockoutkage med citron og marengs

Lockoutkage med citron og marengs

Lockoutkage med citron og marengs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(375)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lockoutkage med citron og marengs
28.846
Visninger
443
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Denne Lockout kage med sur citron og sød marengs skal nydes under forhandlinger. Den skal minde parterne om at lade være med at være så firkantede, men tage det sure med det søde og blive enige. Maduniverset blev inspireret af skolekonflikten i mellem KL og DLF. Del Lockout kagen med andre ved at trykke "Send" under billedet.

var dagens opskrift Lockoutkage med citron og marengs var dagens opskrift den 07.10.2014

DU SKAL BRUGE
3 æggeblommer
100 g sukker
100 g blød smør
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
3/4 dl mælk
saft af 1 citron

Mellemlag:
4 spsk Lemoncurd

Marengs:
3 æggehvider
200 g sukker

Pynt:
Reven skal af 1 citron


SÅDAN GØR DU
Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt. Pisk først det bløde smør i og derefter citronsaft og mælk. Sigt mel og bagepulver i og pisk på laveste hastighed til massen er ensartet. Smør en springform og hæld massen i. Bag kagen i 15-20 min. ved 170 grader til den er lysebrun. Pisk æggehviderne stive og pisk herefter sukkeret i til det er en sej hvid masse. Tag kagen ud og smør lemoncurd på. Fordel derefter forsigtigt marengsmassen ensartet over lemoncurden med en dejskraber. Bag herefter kagen 17-20 min igen ved. Ovnen må ikke åbnes før kagen skal ud af ovnen, ellers kan marengsen falde sammen.
SERVERING
Riv citronskal over Lockoutkagen inden servering.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
Lockoutkage med citron og marengs - 10485-DSC_0268.JPGLockoutkage med citron og marengs - 10485-DSC_0252.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Arne
25.03.2016, 15:13
Super kage! Vi havde ikke tid til at lave en lemoncurd så vi kogte noget citronsaft og -skal ind sammen med sukker og en smule Maizena for at gøre det tykt. Virkede også godt.

Bruger billede
maduniverset.dk
26.08.2013, 09:28
Hej Christina, ja 170 grader anden gang. Mvh. Maduniverset

Bruger billede
Christina
26.08.2013, 05:53
Skal den også være på 170 grader anden gang, i de 17-20 min.? :)

Bruger billede
Katrine A.
03.04.2013, 16:07
God Lockout kage nu hvor parterne er så langt fra hinanden

Bruger billede
maduniverset.dk
02.04.2013, 00:41
Hej, tak for tippet Linda, har sat et link under servering på opskriften til Lemoncurd

Linda
02.04.2013, 00:04
Det hvile være godt med en opskrift på lemon curd. ;)
 
Denne gode opskrift på Lockoutkage med citron og marengs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lockoutkage med citron og marengs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Klamme fingre     Kvædemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grovboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Trylledej (ikke spiseligt)     Raclette med det hele     Pasta Cabonara uden æg     Oldemors sirupskage - nem og lækker     irsk stuvning med svinekød     Brownie med saltkaramel midte     Hjemmelavet modellervoks     Helstegt Oksestriploin     Halloween kage kirkegård     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Grønkålssalat med mandler og æbler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]