opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Formbrød

Formbrød

Formbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(431)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Formbrød
20.716
Visninger
276
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 14.08.2016 Formbrød var dagens opskrift den 14.08.2016

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
25 gr gær
6,25 dl vand
1 spsk salt
2 tsk. honning
l kg hvedemel


SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i det lunkne vand og lidt honning. lad det stå nogle minutter. Rør salt i og sigt melet i lidt ad gangen. Ælt derefter dejen i hånden til den er blød, elastisk og ensartet i ca. 10 min.

Læg dejen ned i en olismurt silikone brødform til 2,5 l eller en anden brødform på 2,5 l. Og smør også et tyndt lag olie over.

Læg husholdingsfilm stramt over formen og stil brødet i køleskabet natten over eller mindst 6 timer.

Tag herefter brødet ud af køleskabet og skær et snit i brødet på langs og pensel det med vand. Stil det i en 220 grader varm Alm. ovn el. ca. 200-210 grader varm ovn, hvis det er en varmluft ovn. Lad det bage i 25-35 min. Hold øje med farven. Dæk det til, hvis det ser ud til at blive for mørkt. Tag brødet ud af formen efter 25 min. Lyder det sprødt og hårdt, når man banker på siderne eller i bunden, er det færdigt, ellers stil det ind igen 5-10 min.
SERVERING
Nydes afkølet med laks, rejer eller med flødestuvede kantareller på som forret. Det kan også også bare nydes til kaffen med kold smør og ost, honning, pålægschokolade eller syltetøj.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
19.12.2016, 09:14
Hej Linda, Bag brødet på midterste rille

Linda Nielsen
17.12.2016, 15:52
Hej. På hvilken rille i ovnen skal brødet stå under bagningen? Hilsen Linda
 
Denne gode opskrift på Formbrød med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Formbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Tzatziki     Svampet kanelkage     Pølsehorn med kvark naturel     Marinade til kyllingfilet     Shepherds Pie     Hakkebøf i fad     Boller i karrysovs     Blomkålssuppe     Vingummi     Fetabøffer     Lækker kage med chokolade, kokosmel, mandler og rosiner.     Roastbeef med hvidløg     Gratinerede Bagekartofler     Havregrynskager     Lækkere banan muffins     Cheesecake     Marengs     Shepherd's Pie     Rejeroulade med spinat.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]