opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi

Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi

Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(353)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi
20.933
Visninger
252
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Det er en allround flødesovs, der kan bruges på pasta eller på gnocchi. Hvis du laver sovsen uden bacon (evt også uden champignon)kan den serveres (med eller uden gnocchi) til en svinekotelet, der er drysset med salt, peber og hakket salvie inden den er stegt på panden.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
500 g champignon
200 g bacon
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk. frisk, finthakket salvie ( eller rosmarin)
En håndfuld små tomater skåret i halve
¼ l. piskefløde
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Tænd en slip-let-pande på højeste blus og når den er brandvarm lægges champignonerne på og steges, indtil der er kommet væde fra dem og den er kogt ind igen. Så skrues der ned til medium og baconen svitses med, den skal ikke være sprød, men noget af fedtet skal være smeltet og den skal være brunet. Nu tilsættes hvidløg og det svitses kort. Så tilsættes salvie (eller rosmarin), fløden og noget friskkværnet peber. Sovsen skal stå og simre lidt tid, indtil krydderurt- og baconsmag er kogt ind i fløden- måske skal der mere fløde eller mælk i. Smag sovsen til og tilsæt til allersidst tomaterne, der koges med de et par minutter.
SERVERING
Vend gnocchi i sovsen og servér. Se min opskrift på Gnocchi af bagte kartofler.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kagecreme - yderst bagefast     Hjemmelavet fyldt chokolade     Jordbærlagkage     Dild dressing     græsk kylling med kartofler og oliven     Gulerodskage (Rå)     Kalkun pastaret     sauce nage     nutella lagkage     Gode Råd - lette og luftige     Svampet kanelkage     Fransk chokoladekage med chokolade- og nougatcreme     Vegetar wok med grøntsager     Hjemmelavet Figenpålæg til Børn     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Cremet sauce lavet på bobler (Champagne, mousserende vin)     Tomat/hvidløgs forret.     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Hjemmelavet sky     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]