opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boeuf a la Erique

Boeuf a la Erique

Boeuf a la Erique
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(108)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Boeuf a la Erique
9.471
Visninger
92
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400g oksekød
4 æg
margarine
salt
peber
groft toastbrød
kapers
peberrod
Hakket løg evt. 4 løgringe ved rå æg
evt. rødbeder


SÅDAN GØR DU
Oksekødet deles i 4 portioner a 100g og "smøres" på hvert stykke toastbrød.
Steges ved god varme 6 minutter på hver side på en pande i smeltet margarine.
Æggene kan serveres enten rå eller som spejlæg.
Retten garneres med kapers, peberrod, hakket løg evt. rødbeder
Ved rå æg kommes en løgring på toppen af bøffen.
SERVERING
Husk en kold porter smager godt til retten.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Boeuf a la Erique med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boeuf a la Erique, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Skinke, porre tærte     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pirogger med oksekød     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kanelsnegle kagemand     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Trylledej (ikke spiseligt)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]