opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marengsreder med citronflødeskum, pistaciekerner og hindbær

Marengsreder med citronflødeskum, pistaciekerner og hindbær

Marengsreder med citronflødeskum, pistaciekerner og hindbær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(242)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Marengsreder med citronflødeskum, pistaciekerner og hindbær
13.155
Visninger
142
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Rigtig lækker dessert som er meget let at lave og marengsreder kan laves dagen før

var dagens opskrift Marengsreder med citronflødeskum, pistaciekerner og hindbær var dagens opskrift den 03.07.2018

DU SKAL BRUGE
Marengsreder:
3 æggehvider
200 gram sukker


Citronflødeskum:
½ liter piskefløde
fintrevet skal af en usprøjtet citron
lidt flormelis

Hindbær, blåbær, hakket usaltet pistaciekerner eller andet til toppen.


SÅDAN GØR DU
Pisk æggehviderne stive og drys sukkeret i lidt af gangen, mens du pisker, pist til marengsen er sej.
Find en bageplade med bagepapir, brug nu en sprøjtepose og lave en rund bund (ca. 10 cm bred) og sprøjt til sidst en kant på, med bagsiden af en ske kan du lave bunden mere flad.

Bag marengsen ved 125 grader i ca. 45 min.

Pisk fløden til flødeskum og vend den fintrevet citronskal i flødeskummet
Smag til med lidt flormelis

Når marengsrederne er afkølet kommet citronflødeskummet på og derefter hakket pistaciekerner og til sidste bær
SERVERING
Altid vigtigt at servere vand til søde ting
SPARERÅD
årstidens bær
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marengsreder med citronflødeskum, pistaciekerner og hindbær med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Frugt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marengsreder med citronflødeskum, pistaciekerner og hindbær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hannes vafler.     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tyrkisk suppe     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Suppekuren     Fastelavnsboller med flødeskum     Mælkesnitter     Pizza bagt på bagesten     Spagetti carbonara     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]