opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fiskesuppe med laks og perlebyg

Fiskesuppe med laks og perlebyg

Fiskesuppe med laks og perlebyg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(235)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fiskesuppe med laks og perlebyg
7.778
Visninger
159
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Smager helt fantastisk, evt. varm en pande op og "grill" jomfruhummer hoveder som man så lægger i suppen når den koger og tages så op når den blendes. kødet fra jomfruhummerene kan flamberes i cognac og lægges i suppen lige inden servering.

DU SKAL BRUGE
450 gr. laks skået i små tern (andet fisk eller skalddyr kan også bruges)
1 dl. koldpresset olie
75 gram (rigtig) smør
½ dl. Cognac
½ fl. tør hvidvin
1/4 l. piskefløde
1 liter god fiskefond (evt. fra terning)
1 liter grøntsagsfond (evt. fra terning)
2 gulerødder
Det hvide af 2 porrer
3 fed hvidløg
¼ knoldselleri
3 laurbærblade
1 tsk oregano, tørret
1 spsk. paprika
1 dåse hakket tomater
Hjemmerevet god ost
1 Fenikkeltop (tyndestrimler)

1 dl. Perlebyg


SÅDAN GØR DU
Start med at rengøre grøntsagerne og skær dem i mindre stykke
Sauter dem i en gryde i smør
Tilsæt krydderier og hakket tomater
Træk det af varmen
Urter, grøntsag/fiskefond og hvidvin hældes på og det småkoges i ca. 40 min.
Perlebyg koges i rigeligt vand med lidt salt i 45 min. og hæles og med koldt vand.
Tag laurbærblade op og blend med en stavblender
Fløde, revet ost og laksestykkerne indsættes, lad simre i 10 min.
Smages til med salt, flere krydderier og en sjat cognac. Slut af med den revet fennikeltop
SERVERING
Serveres sammen med flute og en god hvidvin Perlebyg stilles i en skål ved siden af suppen og man kan så tage den mængde man har lyst til ned i suppen, hvis man har lyst.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fiskesuppe med laks og perlebyg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fiskesuppe med laks og perlebyg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fiskesuppe med laks og perlebyg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Champignon-broccolitærte med skinke     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse      Røræg i ovn     Blødende chokoladekage     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Påskekyllinger af kogte æg     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Morgenbirkes - fryseegnede     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]