opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skotske æg

Skotske æg

Skotske æg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(274)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Skotske æg
20.751
Visninger
160
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
5 æg
250 hakket kød- frit valg (Her okse)
Mel
Rasp
Salt
Peber
Efter behag:
Fennikel
Sennep
Timian
Oregano
Hakket persille eller klippet purløg


SÅDAN GØR DU
4 æg koges smilende eller hårde, og afkøles og pilles.
Bland kød og krydderier, og del kødet i 4 dele.
Form kødet til tynde ovaler på et stykke folie, og pak
det omkring æggene, fjern folien, og rul i mel-æg-rasp.
Frituresteges gyldenbrune, ca. 5 min. Vendes et par gange.
SERVERING
Del af tag-selv bord, i madpakke eller picnickurv. Jeg har muligvis fornærmet både skotter og kinesere vel at server det sammen med dybstegte kæmperejer, ris og sursød sovs- heller ikke værst. Min svigermor brugte noget som kaldes Italian Sausage. Hakket svinekød, med en speciel krydderiblanding. Hvis man googler italian sausage seasoning får man flere millioner varianter, så vælg selv.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Niels Høeg
14.10.2013, 18:08
Fornærmer muligvis både skotter og kinesere. Her er det med dybstegte rejer, ris og sursød.
 
Denne gode opskrift på Skotske æg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Æg / omelet m.m. opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skotske æg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Kinesisk kylling i karry     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tyske pandekager     Røræg i ovn     Oste sovs     Mormors citronfromage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme flûtes     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]