opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Medister i egen sauce

Medister i egen sauce

Medister i egen sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(131)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.154
Visninger
53
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Er jeg det eneste tossehoved som koger pølsen først? Suppen giver en fantastisk sovs, og sænker fedtindholdet i pølsen.

DU SKAL BRUGE
500 g. god medister
1-1,5 l. vand
Margarine/smør
Mel
1-2 terninger grønsagsbouillon
Kulør
Krydderier: Bruger selv
Salt
Peber/paprika, evt. røget
Timian
Oregano
Spidskommen
Laurbærblad


SÅDAN GØR DU
Medisteren "punkteres" helt igennem med en kødnål (Så den ikke revner) med 1-1,5 cm mellemrum, og lægges i en
gryde med koldt vand og krydderier. Bringes i kog, og simrer i ca. 10 min. Må endelig ikke koge for hårdt.
Fisk medisteren op og steg den på en dyb pande.
Si suppen.
Når pølsen er stegt, tages den af panden. Rør fedtstof og mel sammen, tilsæt bouillonterning og suppe, og lav en brun sauce.
SERVERING
Kartofler og grønsager eller hvordan man nu synes en medister skal være. Evt. med tomat/æble chutney eller asier Jeg synes selv saucen er for kraftig til rødkål, men det er helt min egen mening.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Medister i egen sauce fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Medister i egen sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Brownie med saltkaramel midte     Rødvins glace/sauce     Spagetti carbonara     Hjemmelavet modellervoks     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gulerodskage (Rå)     Marengs spøgelser     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Halloween kage kirkegård     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fondue     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]