opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kvædemarmelade

Kvædemarmelade

Kvædemarmelade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(187)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kvædemarmelade
29.399
Visninger
579
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
God som tilbehør til ostebordet. Smager fantatisk på en briemad.

var dagens opskrift Kvædemarmelade var dagens opskrift den 16.09.2018

DU SKAL BRUGE
10 stk. danske Kvæder el. 600g uden kernehus
300-350g sukker
saft og skal fra ½-1 citron
1 vanillestang både korn og stang
2 dl. vand.
evt. 2 kanelstænger og lille frisk ingefær knold

2 Atamon skyllede glas


SÅDAN GØR DU
Vask kvæderne og gnid fnulleret af skrællen eller skræl dem. Fjern kernehus og skær dem i mindre tern. Kog dem i vandet med sukker, vaniliekorn og stang samt eventuel ingefær og kanelstænger. Kog det til kvæderne er møre og koger ud. Tilsæt citron og citronskal efter smag og tilsæt evt. mere sukker, hvis den er for syrlig. Lad det yderligere koge ca. 20 min. mere uden låg. Test om marmeladen stivner ved at hælde lidt op på en underkop og tjek det et par min senere, ellers skal det koge yderligere nogle minutter.
SERVERING
Serveres til ostebordet eller som marmelade på en eftermiddagsmad.
Kvædemarmelade - 10587-k2.jpgKvædemarmelade - 10587-k1.jpg
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kvædemarmelade med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Marmelade/syltetøj opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kvædemarmelade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kanelsnegle kagemand     Lammekøllerester i fad.     Gulerodssalat med blomkål og bladselleri     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mexicansk kyllingelasagne     Tunmousse      Mormors citronfromage     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Gulerodskage (Rå)     Kold kartoffelsalat med creme fraiche     Frisk pasta med laks og flødesovs     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grønne asparges med bacon     Kylling satay stegt i ovn     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Bagte Kartofler på Grill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]