opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)

Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)

Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(269)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gyros brød med fyld  (Græsk pita brød)
38.445
Visninger
280
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 11.02.2020 Gyros brød med fyld (Græsk pita brød) var dagens opskrift den 11.02.2020



DU SKAL BRUGE
400 ml. vand
2 tsk. tør gær eller 25 g. gær
750 Gram. hvedemel
2 1/2 tsk salt
1 spsk. olivenolie
1 tak. honning



SÅDAN GØR DU
Varm vandet op til 37 grader
Tilsæt tørgær til vandet og lad det stå i 5 min. (ved normal gær udrør gær i lunken vand)
Hæld gær og vand i en røreskål og tænd , tilsæt honning, tilsæt langsomt mel, salt og olivenolie, mens dejen æltes.
Dejen skal være klistret,
Ælt dejen i røreskålen, indtil den er glat, cirka 5 min.
Børst lidt olivenolie over dejen, dæk med plast folie og en ren køkkenrulle.
Lad hæve i en time, eller indtil den er fordoblet i størrelse.

Vend dejen ud på et meldrysset bord.
Skær dejen i 6-8 stykker.
Brug en kagerulle til at flade hvert stykke ud i en cirkel omkring 1 cm tyk.
Tilsæt mere mel, hvis dejen er for klistret.
Varm en tygbundet stegepande, medium/høj varme.
Dryp lidt olivenolie i stegepande, før du tilføjer et stykke dej af gangen.
Steg Gyros brød/pita i cirka 30 sekunder, eller indtil boblerne begynder at dannes. Vend dejen igen og steg i cirka et minut, indtil let gyldent. Vend dejen tilbage over og steg i et minut , indtil Gyros brød/pita puffer op. Fjern fra varmen og dække med en rent håndklæde. Gentag med de resterende stykker af dej.

Gyros brød i ovn:
Du kan bage Gyros brød/pita brød i en ovn.
Ovnen varmes op til 230 grader og bages i ca 3 - 4 min. Gyros brød/Pita er klar når de er puffet op.
SERVERING
Server med salat, tzatziki, oliven, tomater, løg skiver, agurk skiver, feta ost og Gyros kød (Fx. Kylling filet stegt på panden og derefter skået i små skiver og stegt i olien på panden igen)
Gyros brød med fyld  (Græsk pita brød) - 10614-DSC_0171.JPGGyros brød med fyld  (Græsk pita brød) - 10614-DSC_0172.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gyros brød med fyld (Græsk pita brød) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gyros brød med fyld (Græsk pita brød), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Kogning af majs     Gulerodskage (Rå)     Brownie med saltkaramel midte     Grillspyd     Raclette med det hele     Spagetti carbonara     Grillet vildt dyrekølle     Helstegt Oksestriploin     Rejemad     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Nemme flûtes     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Røræg i ovn     Mælkesnitter     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]