opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Braiseret kalvespidsbryst

Braiseret kalvespidsbryst

Braiseret kalvespidsbryst
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(178)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Braiseret kalvespidsbryst
10.993
Visninger
114
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Braiseret kalvespidsbryst kan bruges til en hovedret eller til "tapas" forret

DU SKAL BRUGE
1 kg sprængt kalvespidsbryst
2 L vand
10 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 gulerod i stykker
1 zittauerløg i både
4 kviste frisk timian

Peberrodscreme:
150 g peberrod
2 tsk. sennep
3 tsk. eddike
2 dl. cremefraiche 38%
1-2 tsk. sukker
salt og peber


SÅDAN GØR DU
læg kødet i en gryde & dæk det med kold vand.
Sæt gryden over svag varme.
Skum fedt & uklarheder væk, når vandet begynder at koge.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Lad kødet koge ved svag varme under låg i ca. 2 timer.
Læg kødet i en skål og suppen sies over kødet.
Afkøl kød & suppe hurtig, stil kødet tildækket i køleskabet til næste dag.

Peberrodscreme:
Peberrod rives fint, røres med eddike, sukker og sennep. lad trække i 10 min.
Rør med cremefraiche.
Smages til med salt og peber
SERVERING
Kødes varmes op og kan skæres i skiver til hovedret med kartofler og Marinerede rødbeder eller i 4x4 tern med peberrodscrem på toppen til en "tapastallerken" sammen med fx. et lille stykke sandart, Marinerede rødbeder, Flamberet kammuslinger, Dansk gedeost med eddike dressing
Braiseret kalvespidsbryst - 10624-braiseret-kalvespidsbryst-1.jpg
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

[email protected]
28.01.2014, 11:23
Forslaget til kalvebryst, ser ud som et godt måltid. Der er kun det at vi er mange enlige og opskriften er ikke ligetil,at få ned i en for os passende potion,selv om vi laver til to dage
 
Denne gode opskrift på Braiseret kalvespidsbryst med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Braiseret kalvespidsbryst, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kinesisk kylling i karry     Fersken suppe (den er genial)     Spagetti carbonara     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skinke, porre tærte     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Porrer i fad med oksekød     Røræg i ovn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Suppekuren     Græsk rejetærte     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]