opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs

Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs

Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(275)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs
29.147
Visninger
401
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 03.03.2016 Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs var dagens opskrift den 03.03.2016

DU SKAL BRUGE
250g frisk fuldkorns pasta
ca. 260 gr. laks

½ bundt frisk basilikum
250 gr. champignon
1/4 dl. fløde
1½ spsk parmasan ost
1 dl. hvidvin
250 gr. cherry tomater
½ løg
1 fed hakket hvidløg
½ grøntsagsbouillon
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Klargør champignon og steg på en tørpande i 5 min.
Varm fløden op i en stor gryde, hak løget, skær tomater i halve og tilsæt resten af ingredienser.
Rør rundt til alt har blandet sig og stil det på laveste blus.

Sæt i mellemtiden vand over til pastaen og steg laksen på en pande med skin ned af ved svag varme i ca. 5-10 min.

Tag skinnede af laksen og læg laksen ned i gryde, hæl vandet fra pastaen og hæld ned i gryden. Rør det hele lidt rundt og det er klar til servering.
SERVERING
Server med frisk revet parmasan ost
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Grillspyd     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Solsikke/nøddekager     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Mornay sauce     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet vildt dyrekølle     Nachos m/kylling     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]