opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fiskelasagne med rødspætter og laks

Fiskelasagne med rødspætter og laks

Fiskelasagne med rødspætter og laks
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(217)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fiskelasagne med rødspætter og laks
11.620
Visninger
244
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Rigtig spændende og mættende måde at få fisk på.

var dagens opskrift Fiskelasagne med rødspætter og laks var dagens opskrift den 10.02.2016

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
2 store hakkede løg
3 dåser flåede hakkede tomater,
600g frisk el. frossen spinat
200g friske lasagneplader
200g feta i tern
400g laks
500g rødspættefileter uden skind og ben
½ l. mornaysauce
evt. 100 g rejer el. krebsehaler til pynt.
100g reven ost
2 fed hakket hvidløg
3 spsk oregano
1 spsk honning
½ tsk.muskatnød
1/4 bouillonterning
olie
20g smør
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Svits de hakkede løg og hvidløg i olie og drys 2 spsk. oregano på. Tilsæt de flåede tomater og smag til med honning, salt og peber. Lad det simre i 10 min. Imens damper du spinaten. lad smørret smelte i en gryde og tilsæt spinat og muskatnød. Lad bouillonterningen smuldre i og tilsæt hurtigt lidt vand i bunden af gryden. Læg låg på og damp et par min.

Fjern skindet fra laksestykket og skær det ud i ½ cm tykke skiver.

Smør et stort ovnfast fad og hæld halvdelen af tomaten saucen i som nederste lag og fordel lakseskiverne i det. Hæld 1/3 mornaysauce over. Læg et lag lasagneplader over. Klip dem evt.til så de passer præcis i fadet.

Hæld vandet fra spinaten og fordel det over lasagnepladerne. Drys med feta og hæld endnu 1/3 mornaysauce over. Fordel sidste lag lasagneplader over spinat og feta. Hæld resten af tomatsaucen over pladerne og fordel rødspætterne øverst. Hæld resten af mornaysaucen over og drys med resten af oreganoen og lidt salt og peber.

Sæt lasagnen i ovnen i 40-45 min ved 200 grader midt i ovnen. Når der er 20 min tilbage, tages lasagnen ud og der drysses krebsehaler og ost over, herefter sættes lasagnen tilbage i ovnen.
SERVERING
Serveres med en frisk salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fiskelasagne med rødspætter og laks opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fiskelasagne med rødspætter og laks med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fiskelasagne med rødspætter og laks, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Havregrynskugler med mørk farin     Gulerodskage (Rå)     Sennepssild     Kranskageglasur/pynteglasur     Børnenes kokoskugler     Nissekræs     Nøddestuvet rosenkål:     Syltede valnødder     Raclette med det hele     pommes anna     Dadler med bacon     Farmors Korendekager     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Andebryst i ovn til mange     Fyldt kalkunbryst II     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     æbleskiver med gær     Tunmousse      Kokos/nødde Muffins     Oldes Kokoskranse     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]