opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Speltkerne risotto med rygeost, laks og svampe

Speltkerne risotto med rygeost, laks og svampe

Speltkerne risotto med rygeost, laks og svampe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(116)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Speltkerne risotto med rygeost, laks og svampe
8.815
Visninger
105
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Lækker, let og hurtig aftensmad.

var dagens opskrift Speltkerne risotto med rygeost, laks og svampe var dagens opskrift den 03.11.2019



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
300 g speltkerner
2 stk. hakkede rødløg
3 fed hvidløg i skiver
7,5 dl. vand
250 g. Champignoner i skiver el. hele kantareller
250 g Cherrytomater i både
1 bundt forårsløg i skiver.
1 bundt hakket basilikum
175 g rygeost 10%
50 g frisk revet parmesanost

450 g ovnstegt laks i passende stykker.
Varmrøget laks kan også spises til, men så beregnes der lidt mindre mængde.

olivenolie til stegning
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Svits løg og hvidløg i olien i 5 min. De må ikke blive brune. Tilsæt speltkernerne og lad dem stege med et par minutter under konstant omrøring. Tilsæt herefter svampene og hæld vandet ved bring risottoen i kog. Lad den simre i 15 min. Rør af og til. Koger vandet totalt ind inden tiden er gået tilsættes lidt mere vand efter behov.

Sæt laksen i ovnen i 15-20 min. ved 200 grader, hvis den er frisk ellers 8-10 min. Hvis den er varmrøget i forvejen.

Efter de 15 min røres cherrytomaterne og rygeosten i. Smag til med salt og peber. Lige inden servering røres forårsløg, basilikum og parmesan i.

Laksen deles i passende stykker og lægges oven på risottoen.
SERVERING
Risottoen Serveres varm i Sauterpanden og pyntes evt. med lidt basilikum.
Speltkerne risotto med rygeost, laks og svampe - 10646-DSC_0098.JPGSpeltkerne risotto med rygeost, laks og svampe - 10646-DSC_0100.JPGSpeltkerne risotto med rygeost, laks og svampe - 10646-DSC_0101.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Speltkerne risotto med rygeost, laks og svampe med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Speltkerne risotto med rygeost, laks og svampe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Ribssaft     KÆMPEBØNNER I OVN     Hybenmarmelade     Daddelbrød     Hvidvinssauce     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Helstegt Oksestriploin     Manwich     Hummer     Den sprøde salat     Børnenes kokoskugler     Peberbrød     Balsamico Grillmarinade     Dadler i baconsvøb     Forloren pindsvin     Flødestuvet spinat     Hjemmelavet rabarbersaft med vanilje      Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Chokolademuffins med sødemiddel     Grillspyd med kyllingeinderfilet      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]