Pomfritter: (Start ca. 5 timer før eller dagen før)
Brug en skarp køkkenkniv, Skær eller press med pomfritjern kartoflerne i 1cm tykkelse. Læg dem i en skål med koldt vand i ca 10 minutter for at skylle nogle af stivelsen væk.
- Bring en stor gryde med usaltet vand i kog, fjern kartoflerne fra den kolde vand og læg dem ned i gryden. Bring i kog og lad det små simre i ca 10 minutter.
- Kartoflerne tages op af vandet og lægges på en bakke, lad dem køle af og derefter i køleskabet.
- Tænd frituregryden på 130 grader, put pomfritterne i frituregryden, efter ca. 5 min. tages pomfritterne op inden de har fået farve, lad dem afkøle til stuetemperatur og derefter i køleskabet.
- Når pomfritterne er kolde er de klar til at blive lavet færdige og sprøde. Frituregryden opvarmes til 180C. Læf pomfritterne i Frituregryden til de er gyldenbrune, det tager ca. 8-10 min.
- Tag op af frituregryden og hæld salt over, klar til servering.
Grillkylingen:
- Tænd grillen
- Skær kyllingen i mindre stykker
- Lav marinade med olie, ketchup, paprika, salt og peber
- Vend kyllingestykkerne i marinaden
- Læg kyllingestykkerne på grillen ved indirekte varme i ca. 35 min. (vendes et par gange)
Dressing:
Bland Cream fries, Ketchup, Paprika, salt, peber, God Mayonnaise¨
Salat: salat, tomater, agurk, forårsløg skæres i mindre stykker så det er klar til servering.
Server fryser koldt Cola eller øl til. (Hvorfor fryser koldt? det er bare bedre og det skal være så koldt at det er lige inden der kommer is i.)