opskrifter
Søg i 12.575 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillkylling med triple cooked pomfritter

Grillkylling med triple cooked pomfritter

Grillkylling med triple cooked pomfritter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(78)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grillkylling med triple cooked pomfritter
10.914
Visninger
96
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 10.07.2014 Grillkylling med triple cooked pomfritter var dagens opskrift den 10.07.2014

DU SKAL BRUGE
1 kg kartofler vasket og skrællet
1 liter neutralolie
En god salt

1 stor kylling (ikke en lille billig en fra bur)

Dressing:
5 dl. Cream fries
4 spsk. Ketchup
2 tsk. Paprika
salt
peber
God Mayonnaise (kan undværes)

Salat:
½ salathoved
3 tomater
½ agurk
3 forårsløg




SÅDAN GØR DU
Pomfritter: (Start ca. 5 timer før eller dagen før)
Brug en skarp køkkenkniv, Skær eller press med pomfritjern kartoflerne i 1cm tykkelse. Læg dem i en skål med koldt vand i ca 10 minutter for at skylle nogle af stivelsen væk.

- Bring en stor gryde med usaltet vand i kog, fjern kartoflerne fra den kolde vand og læg dem ned i gryden. Bring i kog og lad det små simre i ca 10 minutter.

- Kartoflerne tages op af vandet og lægges på en bakke, lad dem køle af og derefter i køleskabet.

- Tænd frituregryden på 130 grader, put pomfritterne i frituregryden, efter ca. 5 min. tages pomfritterne op inden de har fået farve, lad dem afkøle til stuetemperatur og derefter i køleskabet.

- Når pomfritterne er kolde er de klar til at blive lavet færdige og sprøde. Frituregryden opvarmes til 180C. Læf pomfritterne i Frituregryden til de er gyldenbrune, det tager ca. 8-10 min.

- Tag op af frituregryden og hæld salt over, klar til servering.


Grillkylingen:
- Tænd grillen
- Skær kyllingen i mindre stykker
- Lav marinade med olie, ketchup, paprika, salt og peber
- Vend kyllingestykkerne i marinaden
- Læg kyllingestykkerne på grillen ved indirekte varme i ca. 35 min. (vendes et par gange)

Dressing:
Bland Cream fries, Ketchup, Paprika, salt, peber, God Mayonnaise¨

Salat: salat, tomater, agurk, forårsløg skæres i mindre stykker så det er klar til servering.
SERVERING
Server fryser koldt Cola eller øl til. (Hvorfor fryser koldt? det er bare bedre og det skal være så koldt at det er lige inden der kommer is i.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grillkylling med triple cooked pomfritter opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grillkylling med triple cooked pomfritter med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillkylling med triple cooked pomfritter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors Stegte sild i eddike     Grov go'e boller     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Børnenes kokoskugler     Lammerullepølse     Flæskesteg     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Tunmousse      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Andebryst i ovn til mange     Knasende chokolade cornflakes     Svampet kanelkage     Gammeldaws æbleflæsk.     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Mazarintærte med karamelmousse og glaze     langtidsstegt farseret and     Hjemmelavet marcipanbrød     Oldes Kokoskranse     Tunmousse med rød kaviar.     Pizza Penne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]