opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pocherede æg

Pocherede æg

Pocherede æg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(44)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Pocherede æg
4.111
Visninger
45
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Pochering af æg er et fedtfri alternativ til stegning. I forhold til kogte æg har pochering den fordel, at man undgår at pille æggene bagefter.



DU SKAL BRUGE
• 1 stor pande (Ø 28 cm) med låg
• 3 små plastikbøtter til madopbevaring (ca. 9 x 9 cm)
• 3 mellemstore æg
• Salt og evt. krydderier


SÅDAN GØR DU
Hæld vand i panden op til ca. 2 cm fra bunden. Sæt panden over kogepladen og bring vandet i kog. Slå æggene ud i plastikskålene og sæt dem ned i vandet. Skru ned for varmen, sæt låget over panden og lad æggene pochere i ca. 3-5 minutter alt efter ønsket konsistens. Tag plastikskålene op af vandet og tag æggene ud ved at løsne forsigtigt med en stegepalet i hver af de 4 sider og derefter tage dem ud med paletten.

TIP 1: Udover salt kan man også drysse æggene med lidt dild, purløg, … osv. Måske også paprika?

TIP 2: For at spare tid kan man evt. — i stedet for at bringe vandet i kog på panden — koge vandet i en elkedel og derefter hælde det i panden, sætte låg over æggene og lade dem stå på lavt blus den angivne tid.
SERVERING
Sammen med brød, tomater og agurker. Eller salat. Enten som morgenmad eller brunch.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pocherede æg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Æg / omelet m.m. opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pocherede æg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bagt rodfrugtmos     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Nemme flûtes     Brownie med saltkaramel midte     Pasta Cabonara uden æg     Abehjerne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]