opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pocherede æg

Pocherede æg

Pocherede æg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(44)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Pocherede æg
3.945
Visninger
42
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Pochering af æg er et fedtfri alternativ til stegning. I forhold til kogte æg har pochering den fordel, at man undgår at pille æggene bagefter.

DU SKAL BRUGE
• 1 stor pande (Ø 28 cm) med låg
• 3 små plastikbøtter til madopbevaring (ca. 9 x 9 cm)
• 3 mellemstore æg
• Salt og evt. krydderier


SÅDAN GØR DU
Hæld vand i panden op til ca. 2 cm fra bunden. Sæt panden over kogepladen og bring vandet i kog. Slå æggene ud i plastikskålene og sæt dem ned i vandet. Skru ned for varmen, sæt låget over panden og lad æggene pochere i ca. 3-5 minutter alt efter ønsket konsistens. Tag plastikskålene op af vandet og tag æggene ud ved at løsne forsigtigt med en stegepalet i hver af de 4 sider og derefter tage dem ud med paletten.

TIP 1: Udover salt kan man også drysse æggene med lidt dild, purløg, … osv. Måske også paprika?

TIP 2: For at spare tid kan man evt. — i stedet for at bringe vandet i kog på panden — koge vandet i en elkedel og derefter hælde det i panden, sætte låg over æggene og lade dem stå på lavt blus den angivne tid.
SERVERING
Sammen med brød, tomater og agurker. Eller salat. Enten som morgenmad eller brunch.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pocherede æg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Æg / omelet m.m. opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pocherede æg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Andebryst i ovn til mange     Grov go'e boller     Hjemmelavet fyldt chokolade     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Mormors Stegte sild i eddike     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kvædemarmelade     Rejesalat     Trylledej (ikke spiseligt)     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Hurtig frugtsalat     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet modellervoks     Nemme pølsehorn     Gode Råd - lette og luftige     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]