opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pocherede æg

Pocherede æg

Pocherede æg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Pocherede æg
4.665
Visninger
54
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Pochering af æg er et fedtfri alternativ til stegning. I forhold til kogte æg har pochering den fordel, at man undgår at pille æggene bagefter.



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
• 1 stor pande (Ø 28 cm) med låg
• 3 små plastikbøtter til madopbevaring (ca. 9 x 9 cm)
• 3 mellemstore æg
• Salt og evt. krydderier


SÅDAN GØR DU
Hæld vand i panden op til ca. 2 cm fra bunden. Sæt panden over kogepladen og bring vandet i kog. Slå æggene ud i plastikskålene og sæt dem ned i vandet. Skru ned for varmen, sæt låget over panden og lad æggene pochere i ca. 3-5 minutter alt efter ønsket konsistens. Tag plastikskålene op af vandet og tag æggene ud ved at løsne forsigtigt med en stegepalet i hver af de 4 sider og derefter tage dem ud med paletten.

TIP 1: Udover salt kan man også drysse æggene med lidt dild, purløg, … osv. Måske også paprika?

TIP 2: For at spare tid kan man evt. — i stedet for at bringe vandet i kog på panden — koge vandet i en elkedel og derefter hælde det i panden, sætte låg over æggene og lade dem stå på lavt blus den angivne tid.
SERVERING
Sammen med brød, tomater og agurker. Eller salat. Enten som morgenmad eller brunch.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pocherede æg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Æg / omelet m.m. opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pocherede æg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Tvebakkekage     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Pastaret i fad     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Helstegt Oksestriploin     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Suppekuren     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Færøsk æblekage     Lammeculotte i ovn.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]